Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOMIO OBJE NOGE

Najbogatiji sportaš u povijesti javio se nakon teške prometne: Evo kako izgleda

FILE PHOTO: The vehicle of golfer Tiger Woods is recovered in Los Angeles
GENE BLEVINS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.04.2021.
u 11:34

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo tako što se Woodsov automobil prevrnuo nakon što je nad njim izgubio kontrolu

Petnaesterostruki Masters golferski prvak i najbogatiji sportaš svih vremena po ukupnoj zaradi Tiger Woods, koji je prošlog mjeseca teško ozlijeđen u prometnoj nesreći, pušten je nedavno iz bolnice, a sada se i oglasio na društvenim mrežama.

U stravičnoj nesreći koja se dogodila 23. veljače ove godine Woods je slomio obje noge i od tada je bio na bolničkom liječenju u Los Angelesu.

O napuštanju bolnice, 45-godišnji golfer je obavijestio javnost putem svojeg Twittera. Sada je objavio i prvu fotografiju na Instagramu.

- Moj teren se brže oporavlja od mene. Ali, lijepo je imati odličnog partnera za rehabilitaciju, čovjekovog najboljeg prijatelja - poručio je Woods uz fotografiju sa psom.

Podsjetimo, do prometne nesreće je došlo tako što se Woodsov automobil prevrnuo nakon što je nad njim izgubio kontrolu.

Komentara 11

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:00 24.04.2021.

da se na udaranju loptice štapom po livadi mogu dignuti tolike pare... pa i to, da se ta šetnja livadom i zamahivanje štapom naziva "sport"... još je jedan dokaz da je ovaj svijet zreo za kataklizmu.

LA
lajh1985
12:24 24.04.2021.

najbogatiji po cemu ?

Avatar Tombstone
Tombstone
14:52 24.04.2021.

Ne znam od kud vam informacija da je Woods najbogatiji sportas svih vremena ali nije niti blizu istini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije