Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL PRED KAMERAMA

VIDEO Francuz nakon pobjede napao Crnogorca: 'Pričaj srpski majmune!'

L’équipe de France de basket décroche le bronze à la Coupe du monde à Pékin
Sébastien Meunier/PIXSELL
01.04.2021.
u 08:54

Prve riječi koje vas nauče u Srbiji su psovke.

Košarkaš Monaca Matthias Lessort nije slavio pobjedu protiv Budućnosti (90:87) i plasman u polufinale EuroCupa već se odlučio tijekom intervjua za francuske medije napasti nekoga iz crnogorske momčadi. I to na srpskom jeziku!

- P*ši ku*ac! Ma je*em ti mater, pričaj srpski majmune! Šta je bilo - rekao je prije no što je krenuo prema košarkašu Budućnosti.

Novinarka ga je probala umiriti, ali nije išlo. Dakle, nešto je uistinu bilo okidač, no još uvijek ne znamo što. Kasnije se oglasio u šaljivom tonu na Twitteru.

- Prve riječi koje vas nauče u Srbiji su psovke.

 

 

 

Inače, Lessort je igrao za Crvenu zvezdu u sezoni 2017./2018., a sad je njegov Monaco nakon 2-1 u seriji prošao Budućnost, koja za ovog košarkaša nije u dobrom sjećanju. Naime, njegov promašaj u finalu ABA lige pomogao je u konačnici Budućnosti da pobijedi.

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Komentara 3

DU
Deleted user
09:10 01.04.2021.

Crnogorac bi bio optužen zbog rasizma da se potpuno isto obratio ovom kretenu, zašto se sad njega ne optuži za isto?

OL
oLo
13:19 01.04.2021.

Pa da pričaj srpski da te ceo svet razume.

GO
gOOgLer
10:08 01.04.2021.

VL ništa bez vest iz srbije i o srbima i posrbljavanju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije