Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

VIDEO Fantastičan pogodak u utakmici Serie A; Inter stvorio golemu prednost pred Juventusom

Serie A - Monza v AC Milan
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/7
09.03.2024.
u 23:30

Nogometaši milanskog Intera napravili su novi korak ka potvrdi osvajanja 20. naslova prvaka Italije svladavši kao gosti Bolognu sa 1-0 (1-0). Vodeći Inter sada ima 75 bodova, 18 više od drugog Juventusa, a 19 od trećeg Milana

U dvoboju 28. kola Serie A dva sastava iz sredine ljestvice talijanskog nogometnog prvenstva Monza je kao gost svladala Genou sa 3-2 (2-0). Monza je bila mnogo bolji sastav u prvom poluvremenu nakon kojega je vodila sa 2-0 golovima Pessine (8) i Mote (18). Posebno je spektakularan bio gol škaricama Danyja Monte za udvostručenje prednosti gostiju. Snimku gola možete pogledati OVDJE.

Nakon trostruke zamjene na poluvremenu u nastavku je Genoa zagospodarila terenom i stigla do poravnanja preko Gudmundssona (52) i Vitinhe (68). No, pred kraj dvoboja "upalila" je jedna kontra Monze i Maldini (79) je pogodio za pobjedu. Milan Badelj igrao je za Genou do 87. minute. Ovom pobjedom Monza je skočila na 10. mjesto sa 39 bodova, jednim više od 11. Torina, a šest više od 12. Genoe.

GALERIJA Nevjerojatna pobjeda Bayerna. Bavarci slavili s golemih 8:1

Serie A - Monza v AC Milan
1/17

Nogometaši milanskog Intera napravili su novi korak ka potvrdi osvajanja 20. naslova prvaka Italije svladavši kao gosti Bolognu sa 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Bisseck (37). Nikola Moro igrao je za Bolognu od 69. minute.

VEZANI ČLANCI:

Vodeći Inter sada ima 75 bodova, 18 više od drugog Juventusa, a 19 od trećeg Milana, dok je četvrta Bologna ostala na 51 bodu, četiri više od pete Rome, a pet od šeste Atalante koji će u nedjelju igrati protiv Fiorentine, odnosno Juventusa.

VIDEO Rakitić otkrio senzaciju: Hrvatska me zvala da se vratim u reprezentaciju. Spreman sam to napraviti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije