Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Fantastičan pogodak iz voleja bivšeg hajdukovca i reprezentativca u Ligi prvaka

Arena Sport
24.08.2022.
u 10:52

Ozobić je prošao sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, ali 31-godišnjak nije zaigrao za seniorsku. S obzirom na to da je dugogodišnji član azerbajdžanskog prvenstva (od 2016. Gabala, a od 2018. Qarabag) odlučio je igrati za njihovu reprezentaciju.

Češka Viktorija je na domaćem terenu svladala Qarabag s 2:1 u uzvratnom dvoboju playoffa Lige prvaka. Nakon 0:0 u Azerbejdžanu, Viktorija se plasirala u najelitnije europsko natjecanje.

Bivši igrač Hajduka Filip Ozobić je u 38. minuti doveo Azerbajdžance u vodstvo sjajnim pogotkom. Primio je loptu na prsa 15-ak metara udaljen od protivničkog gola, spustio si na ljevicu i iz voleja pogodio u suprotnu stranu snažnim udarcem. 

Odličan pogodak možete pogledati OVDJE.

Češki je prvak u nastavku pogocima Kopiča (58) i Klimenta (73) ipak uspio preokrenuti i s konačnih 2:1 izborio plasman u Ligu prvaka dok će Qarabag nastaviti natjecanje u grupnoj fazi Europske lige.

Ozobić je prošao sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, ali 31-godišnjak nije zaigrao za seniorsku. S obzirom na to da je dugogodišnji član azerbajdžanskog prvenstva (od 2016. Gabala, a od 2018. Qarabag) odlučio je igrati za njihovu reprezentaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije