Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE RAZOČARAN

VIDEO Emotivni Modrić u suzama došao pred hrvatske navijače. Pogledajte ove scene u Rotterdamu

Sportklub/Screenshot
19.06.2023.
u 08:10

Hrvatski kapetan izjavio je nakon utakmice da je odlučio što će s reprezentativnom karijerom, ali da trenutno ne želi pričati o tome

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje Uefine Lige nacija pobjedom u finalu odigranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Feijenoord 'De Kuip' u Rotterdamu, do koje su Španjolci stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4), jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka. 

Nikola Vlašić, Marcelo Brozović, Luka Modrić bili su precizni izvođači u prve tri serije, ali je udarac Lovre Majera u četvrtoj seriji obranio Simon. Ivan Perišić je pogodio u petoj seriji i ostavio Hrvatsku "na životu". Joselu, Rodri, Mikel Merino, Marco Asensio bili su precizni za Španjolce, ali je u petoj seriji Aymeric Laporte pogodio gredu, U šestoj seriji Simon je obranio udarac Brune Petkovića, a drugu meč-loptu za Španjolsku iskoristio je Dani Carvajal i tako donio trofej Španjolcima.

GALERIJA Vatreni izgubili nakon trilera jedanaesteraca protiv furije

1/59

Vatreni tako nažalost nisu uspjeli osvojiti povijesnu prvu zlatnu medalju i trofej što je teško palo kapetanu Luki Modriću koji je jako želio reprezentativnu karijeru zaključiti najsjajnijim odličjem. Atmosfera je bila fantastična, gotovo 30 tisuća navijača bodrilo je kockaste i pjevalo Luki 'Ostani tu'. 

VEZANI ČLANCI:

Očekivano, nakon poraza u finalu Modrić je bio potpuno utučen. U suzama je došao pred navijače Hrvatske na De Kuipu. Tješili su ga suigrač iz reprezentacije i i igrači Španjolske.

Video možete pogledati OVDJE i OVDJE

Komentara 4

NE
Neo001
08:40 19.06.2023.

Modrić može biti super zadovoljan jer je dao od sebe 200 %, dao ogroman doprinos da smo jedna od vodećih nacija u nogometu, a najvažnije što je raspalio domoljublje u hrvatskom narodu koje brojni slučajni i njihovi mediji uporno gaze.

DU
Deleted user
12:39 19.06.2023.

Neka, Real Madrid je Lukin - drugi dom. Tamo je sve osvojio i tamo je najveći - pobjednik.

WA
wannabenovinari
08:47 19.06.2023.

Za milju eura suosjećat ću s njegovom boli. Ni on ne igra za domoljublje nego za pare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije