Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

VIDEO Drama na centralnom terenu: Nadal reketom sam sebi razbio nos

Twitter screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.09.2022.
u 09:24

U 2. kolu US Opena Rafael Nadal savladao je Talijana Fabija Fogninija nakon što je izgubio prvi set. Nadal je ostvario pobjedu s rezultatom 3:1, poput one u prvom kolu kada je također izgubio prvi set. Susret je obilježila i jedna neobična nezgoda.

Španjolski tenisač Rafael Nadal probio se u treće kolo US Opena, posljednjeg Grand Slam turnira godine, nakon nove pobjede u četiri seta.

Na premijeri turnira u New Yorku Nadal, inače drugi nositelj, pobijedio je Australca Hijikatu u četiri seta, ali nakon izgubljene prve dionice, a sve je ponovio u drugom kolu u kojem je nadjačao Talijana Fabija Fogninija sa 2:6, 6:4, 6:2, 6:1. Situacija za Španjolca mogla je biti još zamršenija jer je tijekom drugog seta gubio 2:4, ali je od tog trenutka potpuno okrenuo stvari na terenu u svoju korist.

– Bio je to jedan od najgorih ulaza u meč koje sam imao u karijeri – rekao je, između ostaloga, nakon dvoboja Nadal koji se i ozlijedio tijekom meča protiv Fogninija. Naime, nakon što mu je iz ruku ispao reket, odbio se od tla te ga pogodio u nos.

– Imao sam takva iskustva, ali s palicom za golf. Nikada mi se ovo nije dogodilo s teniskim reketom – dodao je Nadal o toj rijetko viđenoj nezgodi.

U trećem kolu igrat će protiv Francuza Richarda Gasqueta koji je pobijedio Srbina Kecmanovića sa 6:2, 6:4, 4:6, 6:4. U karijeri su Nadal i Gasquet igrali 18 puta, Nadal trenutačno vodi 18-0.

Komentara 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
18:03 02.09.2022.

I ja sam sebe jednom udario čekićem po prstu, ali nažalost, nije bilo nijednog novinara u blizini...

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
14:48 02.09.2022.

Nadal na aparatima!

Avatar southman
southman
14:05 02.09.2022.

Nadal dobio po nosu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije