Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošao u polufinale

VIDEO Đoković poput Djeda Božićnjaka podijelio darove i razveselio djecu

Wimbledon 2022 - Day Eight - All England Lawn Tennis and Croquet Club
John Walton/PRESS ASSOCIATION
05.07.2022.
u 22:54

- Bila su to dva različita meča, Jannik je bio bolji u prva dva seta, no u iduća tri seta sam pronašao svoju igru. Oporavio sam se, smirio se. Srećom, treći set sam dobro otvorio i to je možda bilo ključno. Podigao sam samopouzdanje - kazao je Đoković nakon plasmana u polufinale.

Treći tenisač svijeta Novak Đoković plasirao se u polufinale Wimbledona savladavši u četvrtfinalu talijanskog tenisača Jannika Sinnera 5:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:2. Đoković je gubio 0:2 u setovima, ali se vratio iz te vrlo teške situacije i osvojivši iduća tri seta stigao do konačne pobjede, svoje 26. u nizu na travnatoj podlozi. 

Po završetku meča kao što je to uobičajeno tenisači napuštaju teren, prvo gubitnik, zatim pobjednik te na odlasku potpisuju razne sportske rekvizite navijača svojim autogramima. Đoković je bio vrlo dobro raspoložen pa osim što je dijelio autograme kao obično, odlučio je napraviti jednu iznimku.

Jedan dječak približio se Novaku i zamolio ga da mu osim potpisa da neki suvenir. Novak je odložio svoje stvari o tišao po jedan ručnik sa službenim znakom Wimbledona te ga potpisao i dao dječaku. 

Međutim, kako to biva s djecom, i ostali su očekivali slične darove, ne više "samo" potpise. Tada je Đoković poput Djeda Božićnjaka otvorio svoju sportsku torbu i podijelio djeci svoje dvije kape i dvije majice.

- Bila su to dva različita meča, Jannik je bio bolji u prva dva seta, no u iduća tri seta sam pronašao svoju igru. Oporavio sam se, smirio se. Srećom, treći set sam dobro otvorio i to je možda bilo ključno. Podigao sam samopouzdanje - kazao je Đoković nakon meča.

Đokovića u polufinalu očekuje deveti nositelj domaći predstavnik Cameroon Norrie koji je nakon tri i pol sata preokretom svladao Belgijanca Davida Goffina s 3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije