Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALJUTIO SE

VIDEO Đoković izgubio živce i derao se na Ivaniševića: 'Šta je, šta je?!'

08.01.2023.
u 17:51

Đoković je kod 3:3 u drugom setu bio jako ljutit. Nakon što je promašio jednu loptu, širio je ruke prema treneru Goranu Ivaniševiću i vikao je "šta je, šta je".

Srpski tenisač Novak Đoković nakon prave drame i preokreta osvojio je ATP turnir u Adelaideu je svojevrsni uvod u Australian Open, prvi veliki turnir godine. Sjajni Srbin osvojio je prvi naslov u sezoni i ukupno 92. u karijeri. Ovime se broju osvojenih ATP trofeja izjednačio sa Španjolcem Rafaelom Nadalom.

Novak je u finalu poslije nestvarnog preokreta savladao odličnog Amerikanca Sebastijana Kordu s 2:1 u setovima (6:7, 7:6, 6:4)

Đoković je kod 3:3 u drugom setu bio jako ljutit. Nakon što je promašio jednu loptu, širio je ruke prema treneru Goranu Ivaniševiću i vikao je "šta je, šta je". 

Ivanišević je na to samo zakolutao očima, kao da ni sam ne zna što bi mu odgovorio. Situaciju pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte i video

Komentara 16

Avatar southman
southman
20:07 08.01.2023.

A nakon meča mu se malo pomokrio po cipelama dok se ovaj zadovoljno.dmješkao kako ga Crnogorac ponižava.

LU
lucio2
20:27 08.01.2023.

Muka mi je obojice.

DU
Deleted user
18:06 08.01.2023.

Ivanišević ne može bez Đole,jugoposla i jugonostalgija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije