Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na Instagramu

VIDEO Đoković izazvao Ronalda na duel, milijuni ljudi lajkali taj obračun asova!

Cristiano Ronaldo
Foto: Press Association/PIXSEL
27.12.2019.
u 12:40

Video je u sat vremena postao golemi hit na Instagramu s nevjerojatnih 2,5 milijuna lajkova

Neumorni Cristiano Ronaldo već se vratio u teretanu kako bi nastavak sezone dočekao spreman (Juventus 6. siječnja nastupa protiv Cagliarija), a zanimljivost kaže da se susreo s Novakom Đokovićem.

Slavni srpski tenisač je izazvao Portugalca na dvoboj u skoku, vjerojatno potaknut time što je Ronaldo nedavno opet zadivio svijet svojim tjelesnim mogućnostima.

Naime, prilikom pogotka Sampdoriji 18. prosinca, vinuo se u visine poput nekoć Michaela Jordana, a pedantni su analitičari objavili podatak da se odrazio tako da je dosegnuo 256 centimetara.

I nije prilikom duela Đoković podbacio, ali je pobjeda ipak naposljetku pripala centimetar nižem rivalu.

Video je u sat vremena postao golemi hit na Instagramu s nevjerojatnih 2,5 milijuna lajkova unutar samo 60 minuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Teaching @djokernole how to jump!!😅🤪💪🏽 Was a pleasure to see you and train with you my friend!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Komentara 5

KA
kajinx
15:43 27.12.2019.

... lajkali, lajkova! "Novinari" nazad u školu učiti Hrvatski jezik.

DH
dalibor.hren
13:01 27.12.2019.

Mogli bi pozvati i Milanovića: da nije pao, skočio bi s oklopnjaka (za kojeg je sam izjavio da je visok 3m. Očito je bio u vojsci...) Inače, točnije bi bilo "tjelesnih sposobnostii"!!!

EL
elizjohnson
14:38 27.12.2019.

Započnite kod kuće s Googleom! To je daleko najbolja ponuda. Primio sam 26385 eura na prvoj plaći za rad 3 sata dnEvno. To sam započeo prije 2 mjeseca i odmah donio kući barem 600 eura dnevno, a zarada može biti veća s vremenom.Pogledajte više ovdje >>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije