Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTENA PRILIKA

Lepa Brena izgubila 18 milijuna eura jer je odbila pomoći Đokoviću: 'Nisam imala povjerenja'

Slavonski Brod: Lepa Brena i Saša Matić održali zajednički koncert One night in Balkan
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
21.06.2023.
u 14:37

Regionalno popularna pjevačica bila je zamoljena za pomoć od strane obitelji srpskog tenisača, ali nije im pomogla

Ponajbolji tenisač svih vremena i rekorder po broju osvojenih Grand slamova Novak Đoković sprema se za 24. naslov u Wimbledonu i novo pisanje teniske povijesti. Dok Đoković zbraja titule i puni trofejnu vitrinu, jedan bivši tenisač, dugo vremena najbolji srpski as i njegova supruga, legendarna pjevačica, vjerojatno se i dalje hvataju za glavu.

Radi se o Lepoj Breni i Slobodanu Bobi  Živojinoviću koji davno nisu prepoznali situaciju i pomogli tada malom Novaku kada je njegov otac Srđan tražio za pomoć. 

Dok je Novak bio tek dječak u usponu tata Srđan tražio je od Brene financijsku pomoć i poslovnu suradnju, ali naišao je na odbijenicu. 

GALERIJA Olimpijska pobjednica udarila po Đokoviću: 'Nema šanse da je najbolji u povijesti'

Slavonski Brod: Lepa Brena i Saša Matić održali zajednički koncert One night in Balkan
1/9

- Nisam teniski stručnjak i ne znam za takvu vrstu ponude, ali znam da morate biti prijatelj i imati povjerenje u onog s kim počinjete biznis, čega u navedenom slučaju nije bilo. Novaka volimo, cijenimo i poštujemo, kao i njegovu obitelj. On je najsvjetliji primjer divnog i uspješnog momka. Želimo mu da svi njegovi snovi postanu java jer je to zaslužio - rekla je svojedobno slavna pjevačica za srpski portal Stars.

VEZANI ČLANCI:

Prema procjenama srpskih medija i tabloida, da je prihvatila ponuđenu suradnju, sada bi na bankovnom računu imala 18 milijuna eura više.

 

Komentara 16

ED
edvardl
15:12 21.06.2023.

Dosta više o četn.cima u ovim tkz. hrvatskim novinama!?

KU
Kuglana
15:35 21.06.2023.

A kad je pjevala u srpskoj uniformi za vrijeme okupacije rodnog Brckog, tad je prepoznala priliku?

Avatar razbojnik404
razbojnik404
15:11 21.06.2023.

Gazdnews sa istoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije