Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODNA SITUACIJA

VIDEO Đoković glasno i žestoko psovao tijekom meča, sudac ga razumio pa kaznio!

Reuters
27.11.2021.
u 22:57

U konačnici to nije utjecalo na tijek meča, koji je pripao Đokoviću i Srbiji, ali Nijemci su na kraju ipak slavili 2:1 jer im je pripao meč u parovima.

Srbija u Davis cupu igra protiv Njemačke, a na 1:1 je rezultat postavio Novak Đoković pobjedom protiv Jan-Lennarda Struffa 6:2, 6:4, no glavna priča tog meča jest kazna najboljem tenisaču svijeta.

Iako je pobjeda bila rutinska, Đoković se naživcirao u jednoj situaciji tijekom prvog gema drugog seta. Naljutio se na sebe samog zbog promašaja pri prilici za break. I potom je iz njega spontantno izletjelo...

- U pi**u, bre, materinu. Je**m ti!

Sudac je razumio te riječi i izrekao mu opomenu.

U konačnici to nije utjecalo na tijek meča, koji je pripao Đokoviću i Srbiji, ali Nijemci su na kraju ipak slavili 2:1 jer im je pripao meč u parovima.

Srpska reprezentacija je Đokoviću pridružila 31-godišnjeg Nikolu Ćaćića, a Nijemci su na terenu imali Tima Puetza i dvostrukog pobjednika Roland Garrosa u parovima Kevina Krawietza. Nijemci su osvojili prvi set u 'tie-breaku', Srbima je pripao drugi (6:3), a potom su poveli i u trećem uz prednost 'breaka' (4-2). Nijemci su nadoknadili zaostatak i u odlučujućem 'tie-breaku' slavili sa 7:5.

Nijemci će u nedjelju igrati protiv domaćina Austrije, koja nema nikakve izglede za osvajanje prvog mjesta, a vrlo male da se nađe među dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije koje će se plasirati u četvrtfinale. Njemačkoj bilo kakva pobjeda donosi prvo mjesto u skupini, a Srbija je zasada u poziciji da izbori četvrtfinale kao jedna od dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije. No, srbijanska reprezentacija još uvijek može osvojiti i prvo mjesto, uspije li Austrija pobijediti Njemačku.

>>> Snimku Đokovićeve psovke pogledajte OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 9

DI
dinod
23:50 27.11.2021.

a ti današnji suci. Ne možeš više ni psovati na vlastitom jeziku. Dokle je svijet stigao

LU
lucio2
14:51 28.11.2021.

Krajnje antipatični lik.

BA
Barba56
01:09 28.11.2021.

Pa sto onda ako je psovao , nije jedini koji to cini .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije