Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK UFC-A

VIDEO Dana White postio je 86 sati na vodi. Pokazao je ludu transformaciju vlastitog tijela

Dana White X
16.11.2023.
u 20:32

Pokazao je svoju ludu transformaciju tijela na društvenim mrežama nakon što je posljednjih godina već poboljšao svoju građu i zdravstveno stanje.

Predsjednik UFC-a Dana White osjeća se neuništivo nakon što je 86 sati postio samo na vodi. Pokazao je svoju ludu transformaciju tijela na društvenim mrežama nakon što je posljednjih godina već poboljšao svoju građu i zdravstveno stanje. White je pokazao impresivne fotografije prije i poslije u dvominutnom videu koji je podijelio na mreži X, nekadašnjem Twitteru.

GALERIJA Stipe Miočić još jednom pokazao koliko voli Hrvatsku s novom tetovažom

1/7

- Postio sam 86 sati na vodi i osjećam se nevjerojatno. Očigledno nisam doktor, ali stručnjaci su mi rekli da gladovanje na vodi može pomoći da se značajno smanji rizik od raka, Alzheimera i gomile drugih zdravstvenih problema - napisao je čelnik UFC-a u objavi te je pozvao svoje pratitelje na društvenim mrežama da provedu vlastito istraživanje jer je on samo istaknuo da je to uspjelo njemu.

VEZANI ČLANCI:

- Osjećam se kao supeheroj, osjećam se nevjerojatno i želim da vam kažem kako sam to napravio - dodao je.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:09 17.11.2023.

Njegova voda vjrj kosta vise nego od prosjecnog covjeka hrana. A da ne pricam o svim mogucim strucnjacima i doktorima koji ga obilaze 24h

KU
Kujttim
21:29 16.11.2023.

Bravo za transformaciju. Naravno, ovo je samo jedan dio priče jer se za 86 sati posta na vodi ne može ništa napraviti. Dana White iza sebe ima čitav niz stručnjaka (treneri, nutricionisti, liječnici, kuhari) koji su s njim radili i pratili ga nekoliko godina. Ima tu i steroida i drugih kemijskih pripravaka, osim vrhunskog treninga, odmora i hrana, a financijski konto mu sigurno ide u korist. Da jede po američkim fast food prčvarnicama ne bi bio ovakav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije