Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJUD JE 'GORIO'

VIDEO Dan kada se cijela regija naklonila hrvatskim navijačima i našoj emociji

Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
05.09.2021.
u 19:21

- Bosanac sam. Ali ovo je zaista predivno. Svaka čast Splite. Bravo Vatreni

Nije samo hrvatska nogometna reprezentacija odigrala vrhunsku predstavu u toga četvrtka u listopadu 2019. na Poljudu. Veličanstvenu partiju protiv Mađara pružili su i hrvatski navijači, njih nešto više od 32 tisuće, a o njihovu se nastupu i sada priča na društvenim mrežama. Zadivi li su ponašanjem, pjesmom, a kao osobit trenutak večeri izdvojena je izvedba Cesarice, hita nastalog u dvadesetak minuta koji je svojedobno za Olivera Dragojevića napisao Zlatan Stipišić Gibonni.

Na sve je sada podsjetio HNS na svojim društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO... I probajte se ne naježiti. 

Bila je to svojevrsna pozivnica našega Saveza. Podsjetimo, Hrvatska igra u utorak treću utakmicu rujanskog ciklusa protiv Slovenije u kvalifikacijama za SP, nakon što je remizirala protiv Rusije, a slavila protiv Slovačke.

Na Youtubeu pod tim videom stoje komentari:

- Bosanac sam. Ali ovo je zaista predivno. Svaka čast Splite. Bravo Vatreni.

 - I ja kao Albanac suze suzdržati nikako ne mogu, a i kako ću kada sam rođen u prekrasnoj Slavoniji... 

- Čovječe ne prolazi me jeza ... Pozdrav iz Mostara grada!  

- Kakvi ste vi kraljevi, riječima se ne može opisati!!! Jeza me je prošla kroz cijelo tijelo. Savršenstvo! Što god da napišem imam osjećaj da da je malo i nedovoljno... (Miloš Mitrovski, Bor, Srbija)

- Sav sam se naježio, bravo za Hrvatsku. Pozdrav iz Sarajeva

- Svaka čast, veliki pozdrav iz Srbije!

- Ne može čovjek da ne naježiti se na ovo, pozdrav iz Podgorice

 - Svaka čast!! Pozdrav iz Crne Gore

- Prelijepo, predivno, sjajno, prekrasno. Znači, ne možeš preskočiti, moraš do kraja odgledati, osim ako nemaš pojma ko je Oliver Dragojević ili kako je biti navijač svoje zemlje ili ako nemaš pojma o životu. Pozdrav iz Živinica (BiH)

POGLEDAJTE: Mandžin oproštaj

Komentara 6

DU
Deleted user
19:33 05.09.2021.

Split je veličanstven .Split može . Split zna . Osim kad politika umiješa prste poput one nesretne zgode s travnjakom . Na Poljudu , pored osiguranja i video nadzora , precizno unakazili travnjak kako bi ponizili Split i Hrvatsku .. To nije mogao učiniti tek tako neki nestaško . Samostalno . To bje dobro sinkronizirana akcija

PP
plavac plavi
19:27 05.09.2021.

Koga briga za vaš "region"??

Avatar dystopia
dystopia
08:45 06.09.2021.

Bolesni ovisnici o regiji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije