Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANDE LUKA

VIDEO Čudesni Modrić pokazao Juventusovom 'klincu' kako se igra nogomet

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
31.07.2022.
u 10:10

Najbolji hrvatski nogometaš opet je pokazao dijelić svoje genijalnosti.

Madridski Real dobio je Juventus 2:0 u sklopu američkih priprema golovima kapetana Karima Benzeme te Marca Asensija za kojeg se sve glasnije govori kako će napustiti Santiago Bernabeu. 

Kraljevski klub je bez problema svladao 'staru damu', dok je navijače opet oduševio naš Luka Modrić zajedno sa svojim suigračima iz veznog reda Kroosom i Casemirom. Na društvenim mrežama jedna snimka je postala viralni hit i pokazala kakvi su to majstori nogometne igre. 

Luka i suigrači su odigrali popularni 'trokut' nakon kojeg je Hrvat vrhunski pobjegao mlađahnom Nicoli Fagioliju, nogometašu od kojeg je stariji 16 godina. Unatoč veteranskim godinama, naš kapetan i lider je već godinama ponajbolji veznjak svijeta, pogledajte video i uživajte u čarolijama. 

 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

 

Ključne riječi

Komentara 2

JA
Jania
12:59 31.07.2022.

Luka, srce vatreno!

SA
sani1
12:14 31.07.2022.

S što je to ovdje Modrić pisebno pokazao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije