Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestvaran učinak

VIDEO Cristiano Ronaldo postigao 700 golova u karijeri! Portugalac ušao u povijest

Premier League - Everton v Manchester United
Carl Recine/REUTERS
09.10.2022.
u 22:08

37-godišnja portugalska superzvijezda stigla je do fantastičnog ostvarenja.

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je kao gost svladao Everton sa 2-1 (2-1).

Sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu, Everton je poveo u 5. minuti sjajnim udarcem Iwobija sa 20-ak metara, no već u 15. minuti Antony je poravnao preciznim šutom sa 15-ak metara s desne strane, da bi pobjedu Unitedu osigurao Cristiano Ronaldo u 44. minuti, prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora s lijeve strane.

 

 

Bio je to 700. klupski pogodak u karijeri za 37-godišnjeg Portugalca, a stigao je 20 godina i dva dana nakon što je zabio prvi u dresu Sportinga iz Lisabona. Ukupno mu je ovo 144. gol za United, za Sporting je zabio pet, čak 450 puta je tresao mreže suparnika u dresu Real Madrida, a 101 u dresu Juventusa. 

 

 

Ovom pobjedom United je stigao na peto mjesto ljestvice sa 15 bodova, pet više od 12. Evertona.

Standings provided by Sofascore

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije