Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFLIKT U SLOVENIJI

VIDEO Burno u Sloveniji: Trener Hajdukove filijale ošamario Ibričića, pogledajte reakciju

Screenshot Sportklub
21.05.2023.
u 11:54

Dogodilo se to na samom kraju susreta, kada je nekadašnji Hajdukov junior Filip Čuić na posudbi u Radomlju zabio za 1:0, što je na kraju bio konačan rezultat utakmice

U Sloveniji je u subotu završeno posljednje kolo Prve lige Telemach. Olimpija je osvojila naslov prvaka, Celje je drugo, a Maribor, o kojem se često piše u hrvatskim medijima, na kraju je treći.

Liga se završila i jednim incidentom na samom kraju utakmice između Radomlja i Domžala, kluba kojeg se zbog suradnje s Hajdukom naziva filijalom splitskog kluba, splitski klub tamo na posudbi ima tri igrača 

Ružni incident u samoj završnici prouzročio je trener Domžala Oliver Bogatinov koji je u jednom verbalnom sukobu ošamario sportskog direktora gostiju, Senijada Ibričića.

Dogodilo se to na samom kraju susreta, kada je nekadašnji Hajdukov junior Filip Čuić na posudbi u Radomlju zabio za 1:0, što je na kraju bio konačan rezultat utakmice.

Nakon slavlja klupe Radomlja reagirala je klupa gostiju. Miljenik Hajdukovih navijača Ibričić ušao je u konflikt s Bogatinovim i dobio šamar. Zanimljivo, Ibričić nije uzvratio pa ni reagirao na šamar, već je nastavio nešto govoriti treneru suparničke momčadi. Dvojac je nakon isključenja normalno razgovarao na travnjaku. Video cijele situacije pogledajte OVDJE.

Konačnom veselju Domžala je pridonio rezultat s Kopra, gdje je Mura slavila s 2:1 i tako ostavila Domžale na četvrtom mjestu, koje vodi u Europu.


 
 

 

Komentara 4

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:22 21.05.2023.

Šokiran sam.

GR
graditelj
19:56 21.05.2023.

Bravo za Ibru!!! Tako reagira pravi gospodin. 👍👏👏 O onoj seljaćini ne treba trošiti riječi.👎

Avatar 15545
15545
15:03 21.05.2023.

Ipak je to Balkan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije