Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKLJUČENJE HRVATA

VIDEO Brazilac kojeg smo izbacili s Mundijala provocirao Ćaletu Cara: Naš stoper nije ostao dužan

Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Southampton v Newcastle United
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
25.01.2023.
u 07:30

Srušio je Allana Saint-Maximina u izglednoj prilici u kojoj je brzi Francuz hitao prema golu Saintsa. Sudac je izvadio karton kako bi ga isključio, ali se provokativno umiješao Bruno Guimaraes.

U prvoj utakmici polufinala engleskog nogometnog Liga kupa Newcastle United je kao gost sinoć svladao Southampton sa 1-0 (0-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Joelinton u 73. minuti.

Duje Ćaleta-Car isključen je u redovima Southamptona u 86. minuti zbog drugog žutog kartona, dok je Mislav Oršić igrao za domaće do 57. minute.

Ćaleta-Car srušio je Allana Saint-Maximina u izglednoj prilici u kojoj je brzi Francuz hitao prema golu Saintsa. Sudac je izvadio karton kako bi ga isključio, ali se provokativno umiješao brazilski reprezentativac Bruno Guimaraes, kojeg je Hrvat odgurnuo.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Na isti se način, kao što se vidi na fotografiji, ponio Englez Jacob Murphy, koji je našem nogometašu mahao kada je odlazio s terena. Uzvrat je za tjedan dana u Newcastleu.

Komentara 1

BE
Benkovac1234
10:12 25.01.2023.

Lokardaj mu za 2 sedmice kad ga trevis u tunelu di nema kamera pa nek se kesi onda Duje jednu iza uha pa nek se misli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije