Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA I KOVA

VIDEO Bratski zagrljaj najpoznatijih hrvatskih kumova Modrića i Kovačića oduševio je navijače

Arena Sport / Screenshot
13.04.2023.
u 09:01

Važne karike hrvatske reprezentacije pozdravile su se uoči dvoboja u Madridu

Hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić sinoć su se našli na suprotnim stranama u dvoboju madridskog Reala i Chelseaja, što je bila repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala Lige prvaka. Srdačan susret i pozdrav kjučnih igrača Dalićeve momčadi uoči utakmice zabilježile su i kamere u tunelu.

Dok se Kovačić pozdravljao s nekim bivšim suigračima iz Reala, Modrić mu je prišao s leđa nakon čega su se veselo i bratski zagrlili. Na svoje kumstvo morali su ipak zaboraviti idućih 90 minuta, a tako će biti i idućeg utorka kada londonski plavci dočekuju kraljevski klub na Stamford Bridgeu.

Luka Modrić je igru napustio u 81. minuti uz ovacije krcatog Santiago Bernabeua, dok je Kovačić odradio punu minutažu u redovima Engleza, ali bez konkretnijeg učinka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije