Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAVRŠNICI UTAKMICE
Povratak na članak

VIDEO Bolne scene: Neymarova ozljeda okreće želudac

Neymar je u duelu sa suparničkim igračem nagazio protivniku na nogu pri čemu mu se izvrnuo zglob

Komentari 4

RE
Regica
18:55 28.11.2021.

Neymar je dobio udarac u glezanj,Neymar je nagazio na nogu i izvrnuo zglob. Koje je od tog dvoje? Po videu ovo drugo, a kad je dobio udarac?

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
19:10 28.11.2021.

To je mozda i dobro za PSG. Gledal sam zadnje tekme na Paramount+ i doslovno svi njihovi komentatori (Peter Smeichel, Thiery Henry, Ruud Gullit izmedju ostalih) slozili su se da ostatak PSGa ne moze pokrivati "lijenost" Messia, Mbappea i Neymara koji se nikada ne vracaju u obranu nego u to vrijeme secu po terenu. Napadacki taj trojac jest ubojit, no obrambeno PSG prakticki igra s 8 igraca.

VL
OL
oLo
19:05 28.11.2021.

Namjerno išao nagaziti nogu protivnika pa ga stigla kazna.

VL
CA
car100
19:04 28.11.2021.

"Neymar je dobio neugodan udarac u gležanj" - travnjak ga je udario i ozljedio :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.