Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek preuzeo vrh ljestvice

VIDEO Bjelicu ovakvog rijetko vidimo: Udarao kolicima o pod, skakao i pjevao

Screenshot
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.02.2022.
u 21:18

Iako Bjelica nakon susreta nije htio dizati euforiju i naglasio je da je to samo momentalna situacija, slavlje i radost u svlačionici bijelo-plavih moglo je početi

Nogometaši Osijeka nisu mogli poželjeti ljepšu proslavu 75. rođendana kluba. U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0 preuzevši vrh ljestvice.

Iako Bjelica nakon susreta nije htio dizati euforiju i naglasio je da je to samo momentalna situacija, slavlje i radost u svlačionici bijelo-plavih moglo je početi. 

- Osijek, ale! Osijek, ale! Ale, ale, ale! - zapjevali su osječka maskota, trener Bjelica i njegovi igrači uz veliki osmijeh na licu.

Pogodak odluke postigao je Antonio Mance u 78. minuti i to samo tri minute nakon što je ušao u igru.

Bio je to njegov drugi gol nakon što se početkom veljače vratio u Osijek. U prošlom kolu zabio je za pobjedu 3-2 protiv Istre 1961 u petoj minuti nadoknade, a sada je njegov pogodak odlučio i derbi.

Na tribinama stadiona Gradski vrt okupilo se oko 7.000 gledatelja. Ulaznice su bile rasprodane tri dana ranije, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama u prodaji je bilo 40 posto kapaciteta svake tribine.

Dodajmo kako je Osijek u povodu 75- rođendana kluba nastupio u rođendanskom dresu koji je inspiriran dresovima s kraja 80-ih godina i s prepoznatljivim bijelo-plavim bojama.

Komentara 1

SO
sohnahoakasaa
22:55 27.02.2022.

Primitivac po vokaciji i bilo bi u redukad bi slavio zbog Kluba i igrača ali on slavi samo nek je pobijedio Dinamo. Takost će mu stalno ostat u grlu ko i nama kaj je bil trener. Fućkaš igru kad nema iskrene duše i srca. Dinamo ima velikog iskustva sa takvima... Osijeku sve najbolje, najviše i svako dobro želim i da jednom budu prvi na ljestvici ali ne 'pod' Bjelicom. Ni to ...TO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije