Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI POZDRAV VELIKANU

VIDEO Bad Blue Boysi se oprostili od Cice uz veliku bakljadu i pjesmu Novih fosila

05.03.2021.
u 22:43

Kranjčar je na vječni počinak ispraćen uz najdraže mu popevke "Dobro mi došel prijatel", "Moj Zagreb, tak imam te rad" i "Fala", a počivat će u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. Slavena Zambatu i Krasnodara Roru koji su preminuli prošle godine.

Bad Blue Boysi oprostili su se od Zlatka Kranjčara velikom bakljadom na njegovoj Ferenščici. Navijači su zapjevali svevremenski hit Košulja plava od Novih fosila, a sve se odvilo ispred Cicina murala.

Zlatko Kranjčar pokopan je u petak poslijepodne uz najdraže mu popevke na zagrebačkom groblju Mirogoj. Od Cice se oprostilo tisuće Zagrepčana koji su željeli odati počast jednoj od najvećih legendi maksimirskog kluba. 

Na vječni počinak ispraćen je uz najdraže mu "Dobro mi došel prijatel", "Moj Zagreb, tak imam te rad" i "Fala", a počivat će u Aleji velikana, uz legendarni Dinamov dvojac iz generacije 1967. Slavena Zambatu i Krasnodara Roru koji su preminuli prošle godine. 

Komentara 11

Avatar pinta162
pinta162
06:27 06.03.2021.

Tiho spavaj,modra legendo...fala za nezaboravne tekme.

VJ
vjekoslavkatalina
06:56 06.03.2021.

Na pescenici uz jos staro trnje moze se jedino osjetiti duh starog zagreba...kao da je vrijeme stalo..cico,malnar,lamza i mnogi drugi su taj duh...folka,siga,ferenscica,volovcica

Avatar Tombstone
Tombstone
02:50 06.03.2021.

Hvala ti Cico za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije