Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN OPROŠTAJ

VIDEO Nezaboravan govor Nike Kranjčara, svi su plakali na ove riječi

05.03.2021.
u 14:02

– E, moj Cicek, znam da me sada gledaš odozgo. I da se smiješ jer si me uspio izvući na pozornicu. A znaš koliko to ne volim. Bio si idol, vodilja, prijatelj, bio si dobri duh našega grada – kazao je Niko.

U zagrebačkom hotelu Westin održana je komemoracija za proslavljenog igrača, trenera, bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije i jednog od simbola Dinama Zlatka Kranjčara koji je umro u ponedjeljak u Zagrebu u 65. godini nakon teške bolesti.

Na kraju komemoracije nekoliko dirljivih riječi tati uputio je i Niko Kranjčar, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Dinama, Hajduka, Tottenhama, Rangersa...

– E, moj Cicek, znam da me sada gledaš odozgo. I da se smiješ jer si me uspio izvući na pozornicu. A znaš koliko to ne volim. Bio si idol, vodilja, prijatelj, bio si dobri duh našega grada – kazao je Niko.

– Često si govorio da me odgojila mama, ali nije to baš tak. Dozvolio si mi da se zaljubim u nogomet. Ne forsirajući me, dozvolio si mi da nogomet volim i živim. Pustio si me da se sam borim i sam pronađem svoj put. Svojim primjerom naučio si me kako voljeti svoje, a poštovati tuđe, kako biti purger i kako biti Hrvat. Najveća lekcija koju sam od tebe naučio jest da smo na ovom svijetu svi jednaki – naglasio je Niko.

Nikin govor dirnuo je mnoge, a u cijelosti ga možete pogledati u videu.

Ključne riječi

Komentara 6

BR
Bruce
14:30 05.03.2021.

Zbogom, Cicek naš! Počivao u miru božjem u svom i našem Zagrebu i hvala ti za sve!

DU
Deleted user
15:39 05.03.2021.

Zbogom i počivao u miru, plavi dječaće.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:17 05.03.2021.

Počivao u miru Božjem.🙏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije