Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA I POHVALNA IDEJA

VIDEO Završio je spektakl u Petrinji: Modrić pobijedio Perišića u velikom finalu!

Petrinja: Marin Čilić i Luka Modrić osvojili humanitarni turnir Gem Set Hrvatska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/29
13.07.2021.
u 19:59

U Petrinji su bili Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drugi, a iz iskustva znamo da je njihovo baratanje teniskim alatima prilično uspješno. A imaju i veliko sportsko srce...

Petrinja je dom za humanitarno-sportski spektakl “Gem, set, Hrvatska!” koji organiziraju Marin Čilić i njegova zaklada, ali uz njega u Petrinji ipak nismo, na za ovu priliku obnovljenom igralištu OŠ Dragutina Tadijanovića, vidjeli i wimbledonske šampione u dublu Nikolu Mektića i Matu Pavića, koji su iscrpljeni od tempa i moraju odmoriti prije odlaska na Olimpijske igre u Tokiju.

Ali, zato smo vidjeli Bornu Ćorića, Ivana Dodiga, Donnu Vekić i mnoge druge tenisače i tenisačice.

Osim njih, u Petrinji su bili Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drugi, a iz iskustva znamo da je njihovo baratanje teniskim alatima prilično uspješno. A imaju i veliko sportsko srce...

13.07.2021., Petrinja - Odrzano je drugo izdanje humanitarno - sportskog spektakla Gem Set Hrvatska. Projekt je to koji organizira Zaklada Marin Cilic, a okuplja najpoznatije sportase i sportasice Hrvatske s ciljem izgradnje sportskih igralista za djecu i promocije vaznosti bavljenja sportom od najranije dobi. Luka Modric, Marin Cilic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

A nakon razigravanja po skupinama naziva Petrinja i Hrvatska Kostajnica, prvi polufinalni meč odigrali su Kovačić i Vekić protiv Dodiga i Perišića. Pobjeda je otišla na stranu muškog dvojca, ali bilo je napeto - 16:14. U finalu su ih dočekali Modrić i Čilić koji su slavili protiv Mandže i Jurine 15:11. A završilo je 15:12 za najboljeg tenisača i nogometaša u Hrvatskoj!

>>> Pogledajte finalni meč:

 

Najviše pažnje odmah u samim počecima turnira, očekivano, izazvao je meč u kojem su u paru nastupili Marin Čilić i Luka Modrić. Pobijedili su Ivana Perišića i Ivana Dodiga 10:5:

U prvom meču dana, Kovačić i Vekić pobijedili su Mandžu i Jurinu 10:8:

Ivan Dodig i Ivan Perišić pobijedili su Luku Cindrića i Dinu Prižmića 13:11 u napetom meču:

POGLEDAJTE VIDEO: Čilić iz Petrinje

 

Komentara 2

DU
Deleted user
16:32 13.07.2021.

Hvala svim našim asovima koji sudjeluju....Petrinji treba pomoći !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije