Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAGOJ ide U NJEMAČKu
Povratak na članak

Vida potpisao za Bayer, Osijeku 2,4 milijuna eura

Bolji rođendanski poklon Domagoj Vida nije mogao dobiti. Osijekov kapetan na svoj 21. rođendan potpisao je ugovor života s Bayerom iz Leverkusena čiji će dres nositi idućih pet godina.

Komentari 4

DU
Deleted user
11:04 30.04.2010.

Kada Lovren,reprezentativac,talent itd,ode iz Dinama,odšteta bude 8-10 mil EUR-a,a njegova plaća 800 000 EUR-a godišnje.A kada Vida jednako dobar igrač ode iz Osijeka odšteta je TRI PUTA MANJA!!! Nigdje se ne spominje plaća Vide,ali sigurno je upola manja od Lovrenove, Pametnom dosta!!!

VL
D4
d41
19:02 29.04.2010.

Steta, proci ce na kraju kao sto se dogodilo sa Josipu Tadicu. Njegova pozicija je relativno dobro pokrivena, tesko ce izboriti poziciju i zavrsiti u drugoj momcadi, gdje nasi igraci obicno budu nezadovoljni i stagniraju. Steta sto nije otisao najprije u Dinamo i otisnuo se nakon dvije godine kao gotov igrac u inozemstvo. Nazalost ovo bi ga moglo kostati velike karijere! Svejedno zelim mu sve najbolje i nadam se da se varam!

VL
DR
drznedaj
19:59 29.04.2010.

Nije konkurencija uvijek losa stvar. Aj pogledaj Olica koju je on konkurenciju na pocetku sezone imao u Bayernu. Postenim radom i odnosom prema sportu izborit ce se za prvu momcad. Nije to nasa liga di zalaganje na treningu nista ne znaci. A i prema duzini ugovora vidim da ga nisu kupili da bude zamjena u slucaju ozljeda nego zele ga izgradit. Inace bi mudali ugovor od 2-3 godine i vozi. Ma bit ce on OK. A dok se u Dinamu ne promjene neke stvari nebi nijednom igracu vise savjetovao da tamo potpise

VL
D4
d41
06:31 30.04.2010.

Pa bas je Olic najbolji pokazatelj kako treba raditi i kako se opekao, naravno ne na zadnjem transferu! Covjek je otisao sa 18 kod Herthe i izgubio godinu i pol. Vratio se u HNL i iz kojeg kluba je krenuo karijeru? Imao je srecu da se nije previse odrazilo na njegovu karijeru. Drugo je imati hrpetinu iskustva i jos godina, a drugo balavac koji stize u sasvim drugaciji klub. Koliko god Dinamo mora srediti kojesta, opet je najbolja adresa da bi se izgradila velika karijera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.