Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalni Leo

Vida otkrio tajnu sa SP-a, kako se prema Hrvatima ponio Lionel Messi

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
17.12.2018.
u 10:26

Hrvatski reprezentativac je istaknuo da se nije htio mijenjati s Francuzima za dres

Domagoj Vida obožava skupljati dresove. Počeo je s tim hobijem prije nekoliko godina i u međuvremenu nagomilao zavidnu kolekciju. Ali postoji i pravilo, dresove uzima isključivo ako je igrao protiv te momčadi.

- Ima u kolekciji velikih faca. Primjerice, s Iniestom sam zamijenio dres na EP-u 2016. u Bordeauxu. Ali nije mi fora naručivati dresove, da kažem Luki Modriću da mi donese od Cristiana Ronalda. Zato nemam Portugalčev dres, a nemam ni od bilo kojeg od Francuza iz  finala Svjetskog prvenstva. Nisam se htio mijenjati, to je dres s kojim sam igrao finale i njega ne dam nikome - kazao je u razgovoru za 24sata i otkrio jednu zgodnu tajnu:

- Messi nam je preko Rakitića tijekom Svjetskog prvenstva poslao 30 dresova s potpisom. Cijeloj našoj reprezentaciji. Svidjelo mu se kako smo srčani, kako se borimo. Smatrao je da smo igrali najbolji nogomet na SP-u - naglasio je hrvatski reprezentativac i dodao da je Messi bio silno zahvalan što je Hrvatska pobijedila Island i tako pomogla Argentini da se plasira dalje. 

Cijeli intervju s Domagojem Vidom možete pročitati na 24sata.

 

Komentara 7

Avatar Semper5
Semper5
11:02 17.12.2018.

Jednostavan i simpatičan. Ponekad i djetinjast i pomalo naivan, ali nikad zlonamjeran. I uvijek ostavlja srce na terenu. Dobar momak, pravi Slavonac.

DI
didajoza
11:26 17.12.2018.

Moj susjed je od djetinjstva odgajan da bude takav i zato je dobar čovjek i dobar igrač Sve bi dao za HRVATSKU!!!

WI
Witman
11:41 17.12.2018.

Ovaj Vida je pravi dečko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije