Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI ANKETE:

Vi ste odlučili: Ovo je najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa!

Foto: pixsell
1/3
09.04.2021.
u 17:24

No, niti poraz Dinama nije vas, dragi čitatelji, pretjerano odmaknuo od odluke da je Dinamovo četvrtfinale Europske lige 2021. najveći uspjeh domaćeg klupskog nogometa otkako on postoji

Na dan prve utakmice Dinama i Villarreala u četvrtfinalu Europske lige pitali smo vas je li to najveći dosadašnji uspjeh hrvatskog klupskog nogometa ili postoji neki drugi veći? 

Iako je Dinamo izgubio od Villarreala u Zagrebu rezultatom 1:0, još uvijek ima šanse za polufinale. Unatoč nekolicini prilika Španjolaca u samoj završnici susreta, ovu su pobjedu 'izvukli' na temelju dosuđenog penala, a neki smatraju kako je i Dinamo u ovoj utakmici oštećen. O tome više pročitajte OVDJE.

No, niti poraz Dinama nije vas, dragi čitatelji, pretjerano odmaknuo od odluke da je Dinamovo četvrtfinale Europske lige 2021. najveći uspjeh domaćeg klupskog nogometa otkako on postoji. 

Da je tako, odlučilo je vas čak 68,12 posto, dok 28,99 vas smatra da je to Hajdukovo četvrtfinale Lige prvaka iz 1995. godine. Gotovo tri posto vas smatra da je to Varteksovo četvrtfinale Kupa kupova iz 1999. godine.  

Foto: Vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 7

HI
hiohio
17:34 09.04.2021.

Pišete gluposti najveći uspjeh hrvatskog klupskog nogometa je osvajanje kupa velesajamskih gradova iz 1967 godine kad ga je Dinamo osvojio. To vam je danas kup uefa što Dinamo još igra samo se drugačije zove, jedino je liga prvaka bolja.

IL
ilustrator
20:21 09.04.2021.

očita namjera ove ankete je svađa sjevera i juga. ..h.beš fudbal, volim nogomet

DU
Deleted user
17:46 09.04.2021.

Skoro sam bio zločest i rekao Robijeva Crvena Zvijezda :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije