Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCIJENITE SAMI

Je li Dinamo sinoć teško oštećen? Imamo dokaz da je igrač Villarreala igrao rukom

Dinamo
Printscreen
09.04.2021.
u 12:19

Atiemwen je nakon kornera tukao glavom, a Parejo je loptu zaustavio rukom. No, sudac nije pokazao na bijelu točku iako je igranje rukom bilo vidljivo.

Dinamo je sinoć u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige na Maksimiru poražen od Villarreala s 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Gerard Moreno iz kaznenog udarca u 44. minuti. Upravo je Moreno pokušao ubaciti loptu pred Dinamova vrata, no taj je pokušaj je na samoj gol-aut liniji rukom blokirao Theophile-Catherine pa je 36-godišnji njemački sudac Daniel Siebert pokazao na bijelu točku. 

No, zanimljivo da se slična situacija dogodila na drugoj strani, u 11. minuti susreta kada ništa nije svirano. Atiemwen je nakon kornera tukao glavom, a Parejo je loptu zaustavio rukom. No, sudac nije pokazao na bijelu točku iako je igranje rukom bilo vidljivo. Cijelu situaciju pogledajte OVDJE.

Dinamu nije suđen ni prekršaj u devetoj minuti kada je Parejo s dvije ruke gurnuo Gvardiola u šesnaestercu gostiju.

Kako je Villarreal imao sreće kod jedanaesterca, tako u 26. minuti Dinamo nije imao jer Atiemwen je prebacio vratara Rullija i cijelu obranu lob udarcem, lopta je došla do Oršića koji zabija gol, ali zastavica je bila u zraku. Nigerijac se prije primanja lopte nalazio u nedopuštenoj poziciji.

No, više se ništa ne može napraviti, bez obzira na to je li Dinamo oštećen u jučerašnjem susretu ili nije. Jasno je samo da će plavi morati postići gol u uzvratu koji je za tjedan dana ako se žele boriti za ulazak u polufinale Europske lige.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar vila velebita
vila velebita
12:54 09.04.2021.

Pametno, dobro analizirati protivnika i greške iz prve utakmice... i hrabro... "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka!!!"

ME
medvedgrad
13:09 09.04.2021.

Penal se mogao svirati. Isto kao sto se dosuđeni kontra Dinama mogao nesvirati. Cinjenica.

DU
Deleted user
12:46 09.04.2021.

Ovako dečki. Odradite ovih 7 dana vrhunski i zacrtajte si da ćete SKINUT VILLAREAL u Španjolskom I TO ĆETE NAPRAVITI. I TO JE TO!! Ako nejde u 5 brzini ubacite u 6 brzinu! Nećemo biti pi---e pa se vaditi na sudce. Pravila su tava sada i igrajmo po trenutnim pravilima. Je, Sramota je da uefa nema jasna pravila za igranje rukom.! Kao što bi trebalo biti da igranje rukom nije kada te neto napuca u ruku a to igranje rukom nije spriječilo da lopta završi u mreži. Pa Hrvatska je u finalu SPa na taj način pokradena, Sviran je penal i ruka Perišića a lopta nije išla u gol. Bila je sitaucija sa strane. Ovo pitanje treba da odradi neko iz HNSa prem UEFI. Moraju biiti jasna i logična pravila jer na ovaj način UBIJAJU NOGOMET. OVO TRENUTNO JE NOGOMETNI FAŠIZAM što oni sude pod rukom! Jer po tome što oni sude pod rukom, ispada da je bolje gađat ruku obrambenog igrača nego gol!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije