Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazak u Austriju

Vettel uzeo francuski rog i trubio Salzburgom

\'vettel_nnn_spo_161110\'
17.11.2010.
u 12:24

U rodnom Heppenheimu žele mu prirediti doček i proglasiti ga počasnim građaninom, ali on je u tolikoj gužvi da će kući doći tek potkraj mjeseca

Iz privatnog zrakoplova na pisti u Salzburgu izašao je mladić u tenisicama i izlizanim trapericama, dakako, svirala je austrijska limena glazba, a on je ponosno nosio pehar namijenjen svjetskom prvaku. Da Sebastiana Vettela (23) sretnete na ulici, kladili biste se da je dečko student ili da se vraća s posla. A ono - najbrži čovjek na svijetu. Odmah se snašao, ubacio među svirače, uzeo od prvog francuski rog i zapuhao. Izašlo je čak nekoliko tonova.

– Nisam imao vremena uopće razmišljati što mi se događa, sve ide tako brzo, treba mi malo vremena – kazao je Vettel.

U rodnom njemačkom Heppenheimu žele mu napraviti doček i proglasiti ga počasnim građaninom, ali on je u tolikoj gužvi da će kući doći tek potkraj mjeseca. Nakon proslave u središtu Red Bulla u Salzburgu, odlazi na Otok u Red Bullovu tvornicu Milton Keynes, a zatim se vraća na mjesto sreće, u Abu Dhabi, na nova testiranja, među ostalim i guma Pirelli.

Austrijski biznismen Dietrich Mateschitz (61) stekao je bogatstvo na prodaji limenki energetskog pića, a novac ulaže u više od 500 sportaša diljem svijeta. U formulu 1 ušao je 1995. godine, 2004. kupio je Jaguar, preimenovao ga u Red Bull, a ostalo je povijest.

– Velika želja napokon nam se ostvarila – uzbuđeno je komentirao Mateschitz, kojega se po prezimenu povezuje s hrvatskim korijenima, no deklarira se kao Austrijanac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije