Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ NEMA NEGATIVAN TEST

Vettel upitan i za VN Saudijske Arabije

Sebastian Vettel
NordPhoto/PIXSELL
24.03.2022.
u 12:02

Vettel je propustio uvodnu utrku sezone u Bahreinu prošlog tjedna zbog zaraze koronavirusom, a Hülkenberg, koji ga je zamijenio, bio je 17.

Sebastian Vettel (Aston Martin) mogao bi propustiti i drugu utrku sezone VN Saudijske Arabije koja se vozi ovaj vikend jer još nije dobio negativan testi na koronavirus, objavio je u četvrtak njegov tim.

“Vettel još nije prošao obvezni negativni test na koronavirus za VN Saudijske Arabije”, objavio je Aston Martin na svom Twitteru.

U Jeddahu će ga biti spreman zamijeniti Nico Hülkenberg, koji će uskočiti ako bude potrebno. 

"Konačna odluka o tome neće biti donesena prije petka", dodaje Aston Martin.

Vettel je propustio uvodnu utrku sezone u Bahreinu prošlog tjedna zbog zaraze koronavirusom, a Hülkenberg, koji ga je zamijenio, bio je 17.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije