Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Vettel: Stidim se što sam plakao kao djevojčica

Sebastian Vettel
PIXSELL
18.11.2010.
u 12:35

Svaki član momčadi, a ima ih više od 550, dobit će 12 tisuća eura za nagradu što je Red Bull dvostruki prvak

Veliki se komadi kolača dijele ovih dana na Otoku među Red Bullovim radnicima zaduženim za "proizvodnju" vozila kojim se Sebastian Vettel dovezao do naslova prvaka. Svaki član momčadi, a ima ih više od 550, dobit će 12 tisuća eura!

U međuvremenu, prvak je objasnio neartikulirane zvukove pri ulasku u cilj.

– Pogledao sam svoje slavljeničke snimke na internetu. Bilo me stid što sam plakao kao djevojčica i govorio u radio: "Dečki, volim vas". Bez obzira na to, naježio sam se – kaže Sebastian Vettel koji u tvornici u Milton Keyneu već priprema bolid za sljedeću sezonu.

Čestitka je stigla i od Bernieja Ecclestonea, i to za 37. rođendan šefu momčadi Cristianu Horneru.

– Poslao mi je poruku: "Već si od Ferrrarija dobio dar, pa ti ja onda više neću ništa ni slati" – prenio je Horner. Prije pet godina preuzeo je Bikove na njihovu početku, bio je tada najmlađi šef momčadi u F1 i napravio je posao.

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:06 19.11.2010.

Hehe, Vettel pa ne plaču samo djevojčice, svi plaču ili se vesele a netko tuguje, možda Lojzo. Barićelavi je cmizdrio pa nije prigovarao :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije