Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJEMAC SE NADA

Vettel: Monako je prilika za Red Bull

Sebastian Vettel
Reuters (Ilustracija)
15.05.2014.
u 13:42

- Mislim da se možemo boriti s njima. Teško je predvidjeti, ali u Monaku trebate manje snage nego inače. Možda će biti malo kiše, to bi nam svakako pomoglo, tako da uvijek postoji šansa da pobijedimo - rekao je Vettel.

Sebastian Vettel misli kako je Monako dobra prilika da njegov Red Bull prvi put ove sezone pobijedi nadmoćni Mercedes. Nakon što su pobijedili u svim utrkama od početka sezone, ostalim momčadima nije preostalo ništa drugo nego skupljati mrvice. No, ulice Monaka bi mogle smanjiti prednost koju Mercedes ima zbog motora pa se Vettel nada da se mogu boriti s njima.

- Mislim da se možemo boriti s njima. Teško je predvidjeti, ali u Monaku trebate manje snage nego inače. Možda će biti malo kiše, to bi nam svakako pomoglo, tako da uvijek postoji šansa da pobijedimo.

Sebastian je za VN Španjolske dobiju novu šasiju jer je ona koju je koristio u prve četiri utrke bila deformirana.

- Nedjeljna je utrka bila korak u pravom smjeru. Prošli trkaći vikend sam odvozio jako malo kilometara, no osjećaj u autu je bio mnogo bolji.

>> Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Hamilton: Borba s Rosbergom je kao ono s Alonsom 2007.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije