Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIKOVI NAJBOLJI I U MAĐARSKOJ

Vettel još jednom pomeo konkurenciju

Sebastian Vettel
Reuters
31.07.2010.
u 16:49

Nijemac će sedmi put ove sezone krenuti s prvog mjesta, a do njega će biti klupski kolega Australac Mark Webber.

Oba bolida Red Bulla dominaciju na treninzima potvrdila su i u kvalifikacijama za VN Mađarske, 12. utrku Svjetskog prvenstva u formuli 1. Nijemac Sebastian Vettel sedmi će put ove sezone krenuti s prvog mjesta.

– Mehaničari su savršeno složili bolid i bilo ga je ugodno voziti. Staza je zahtjevna, treba je dobro poznavati, ali morate imati i dobar bolid. Staza nam odgovara – prisnažio je zadovoljni Vettel. To je ove godine za momčad Red Bulla 11 "pole position". Do Sebastiana u prvom startnom redu bit će njegov klupski kolega Australac Mark Webber, koji je čestitao Sebu.

– Zaslužio je prvo mjesto, ali obojica želimo u nedjelju dobro voziti – naglasio je Webber.

U leđa će im gledati Ferrarijev dvojac. Španjolac Fernando Alonso zaostao je za Vettelom 1.21 sekundu, a još nešto sporiji bio je Brazilac Felipe Massa.

– Našli smo se u velikoj rupi do Red Bulla. Nadam se da će utrka biti zanimljiva, pogotovo što je suparnicima sve išlo lako – rekao je Alonso. Vodeći u ukupnom poretku Britanac Lewis Hamilton u McLarenu krenut će s petog mjesta. Michael Schumacher u kvalifikacijima postigao je tek 14. vrijeme. Poredak na startu VN Mađarske: 1. Vettel (Red Bull), 2. Webber (Red Bull), 3. Alonso (Ferrari), 4. Massa (Ferrari), 5. Hamilton (McLaren), 6. Rosberg (Mercedes GP), 7. Petrov (Renault)... (dh/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije