Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselin Vujović

Netko će reći da sam lud, ali nisam zadovoljan iako smo pobijedili Kiel!

Veselin Vujovic
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.09.2015.
u 11:00

- Naša je prednost što smo igrali sa svih 16 igrača, a Kiel samo s osam - rekao je Vujović.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba, bio je odlično raspoložen dan nakon velike pobjede nad Kielom (29:22) u prvom kolu Lige prvaka. I odmah nas prvom izjavom iznenadio.

Ja lijevo, oni desno

– Možda će sad netko reći da sam lud, ali nisam zadovoljan kako smo igrali. Istina, pobijedili smo sa 29:22, ali bilo je toliko pogrešaka tijekom 60 minuta da to nije normalno. Radije bih da smo pobijedili s pogotkom prednosti, ali bez pogrešaka – kazao je Vujović.

Koje su to bile pogreške?

– Prvo smo loše krenuli u napadu. Mislim da nam je trebalo pet minuta da postignemo prvi pogodak. Previše je bilo pojedinačnih akcija. Onda su uslijedile neke pogreške u obrani. Mihić i Kontrec nisu u početku znali kako se i gdje postavljati. Sve što smo radili na treningu dobro, sada je ispalo loše. Ja im kažem desno, oni lijevo. Rekao sam igračima da Vujinu i Canellasu ulaze u šut, a ne da ih zaustavljaju blokom. A oni rade blokove... Protok lopte nam nije bio idealan. Dakle, sve ono što smo radili na treningu nestalo je kada je počela utakmica. Nije ni čudo što sam jedva došao kući. Bio sam toliko umoran kao da sam orao i kopao cijeli dan, a ne vodio utakmicu – rekao je Vujović.

Dobro, nije baš sve bilo tako loše...

– Naravno da nije. Bilo je i puno dobrih stvari. Dečki su dali sve od sebe, borili su se kao lavovi. Naša obrana ni na jednoj od tri službene utakmice koje smo do sada odigrali nije primila više od 22 pogotka – rekao je Vujović.

Iznenadio ga slab posjet.

– Ako je problem u plaćanju ulaznica, onda ću se s dečkima dogovoriti da se odreknemo jedne mjesečne plaća pa neka se za taj novac kupe ulaznice i podijele navijačima. Cijena je bila između 10 i 40 kuna, što zaista nije puno za takav spektakl. Naravno, oprostit ćemo navijačima što nisu došli u većem broju na utakmicu nadajući se da ćemo ih dobrim igrama u sljedećim utakmicama što više privući u Arenu. Evo, već za utakmicu protiv Veszprema očekujem da će ih biti puno više – rekao je Vujović.

Trener protiv izbornika

No, prije utakmice sa Veszpremom zagrebaše danas očekuje utakmica SEHA Gazprom lige sa Strumicom u Kutiji šibica (18.30 sati), a 26. rujna i teško gostovanje u Celju.

– Što se tiče Strumice, sigurno će u sastav Kovačević i Vukić koji nisu bili u sastavu za Kiel. Neki koji su manje igrali protiv Kiela, dobit će veću minutažu, poput Šandrka, Sabljića i Šebetića. Dečki su sigurno fizički i emotivno ispražnjeni i zato utakmica protiv makedonskog doprvaka neće biti lagana – rekao je Vujović.

A Celje?

– Uh, to će biti posebna utakmica. S jedne strane sam trener PPD Zagreba, a s druge strane izbornik Slovenije, a u Celju igra pet-šest reprezentativaca. Ne odgovara nam njihov način igre. Igraju jako čvrsto u obrani i brzo u napadu. Sigurno im je u planu da nas pobijede, ali mi ćemo im te planove malo poremetiti – zaključio je Vujović.

>> Fantastični Zagreb srušio Kiel u Areni!

Komentara 4

DO
dommar36
12:44 19.09.2015.

kopira kovaca nakon norveske? !

Avatar Daruvar_
Daruvar_
11:38 19.09.2015.

Vujoviću, ovaj bi Kiel i Goluža pobijedio. Ako ćemo malo lagati. Malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije