Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jović vodi protiv Tatrana

Veselin Vujović nije više trener rukometaša PPD Zagreba!

Veselin Vujović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
17.10.2016.
u 12:29

Od početka sezone nešto u momčadi nije kako treba, a to se i te kako moglo primjetiti u utakmicama elitnog natjecanja

Veselin Vujović nije više trener rukometaša PPD Zagreba.  Četvrti poraz u Ligi prvaka prošlog vikenda bila je kap koja je prelila čašu u klubu hrvatskog prvaka. Božidar Jović sutra će voditi plinare u utakmici SEHA lige protiv Tatran Prešova.

Od početka sezone nešto u momčadi nije kako treba, a to se i te kako moglo primjetiti u utakmicama elitnog natjecanja.  

Vujović je nakon posljednjeg poraza protiv bjeloruskog Meškova najavio da je spreman otići ako na svijetu postoji trener koji može pomoći momčadi. No nema namjeru predati se i sam napustiti kormilo PPD Zagreba. 

Sada već bivši trener plinara od početka sezone imao je problema sastaviti momčad. Ozljede i bolesti igrača uvjetovale su mnoge rotacije u momčadi, pa su plinaru u završnicama igrački padali i na taj način gubili utakmice. 

Komentara 10

NO
Nolte
13:08 17.10.2016.

Previse "zvjezdica", a premalo "sljakera". Vanjska linija u napadu vec odavno ne stanuje u Zagrebu.

ML
Mlad75
12:42 17.10.2016.

Ma igraci bojkotirali trenera... To je u Hrvatskoj prava katastrofa....igracima ne odgovara trener i losim igrama dovedu do smjene... Tako je i u nogometu....najgore je kad igraci znaju da za lose rezultate uvijek prvi bude kaznjen trener....vani trener bude 10-15 godina u jednoj momcadi i time je odmah autoritet svakom igracu,...kod nas se trener smjeni prije nego cistacica....zato imamo diktaturu svlacionice i prosjecne rezultate.. To se desilo i Kovacu, jer zvijezde nisu htjele trenirati..

Avatar anlaser
anlaser
13:06 17.10.2016.

Igrače treba plaćati prema učinku i uloženom trudu .Ovakvo pres...vanje igrača ima samo kod nas jer je domaća liga jadna pa misle da mogu kako hoće. Trebala bi porezna malo pročešljat njihove financije pa bi otkrili puno neplatiša poreza i nebi samo treneri dobivali otkaze. Javna je tajna da se veći dio plaće dijeli na ruke bez papira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije