Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cedevita

Veljko Mršić: Zaoštrit ću kod igrača odnos prema poslu jer su se uspavali

Veljko Mršić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.01.2016.
u 20:40

- Tko može igrati na traženoj psiho-fizičkoj razini, taj će igrati, a tko ne može - neće. Nakon niza dobrih utakmica malo smo se uspavali na lovorikama i moja je odgovornost što sam to dopustio.

Cedevita je izborila čak četiri gostujuće pobjede u Euroligi, zaključno s prošlotjednom u Istanbulu, no i taj je ciklus došao svom kraju i sada kao da je opet zavladalo razdoblje slično onome od četiri poraza u nizu (Olympiakos, Budućnost, Limoges, Zadar).

Dva teška poraza protiv Budućnosti i Unicaje odjeknula su snagom spomenuta četiri pa je, čini se, došlo vrijeme za nove šok terapije. Trener Veljko Mršić poručio je još u Malagi da će se neki igrači dovesti na potrebnu razinu ili ih neće biti u sastavu pri čemu je, pretpostavljamo, najviše mislio na Žorića i Gordića, koji pružaju najmanje od onoga što se od njih očekivalo.

- Tko može igrati na traženoj psiho-fizičkoj razini, taj će igrati, a tko ne može - neće. Nakon niza dobrih utakmica malo smo se uspavali na lovorikama i moja je odgovornost što sam to dopustio. Zaoštrit ćemo odnos prema poslu i usredotočenost na trening mora biti maksimalna. Doduše, 90 posto igrača trenira jako dobro, no ima i iznimaka i idealno bi bilo kada bi momčad ili sama odstranila kukolj ili natjerala te pojedince da ih prate. Nikad neću prigovoriti za poraz ni od 30 razlike ako mi napravimo svoje, ako imamo kontakt igru - kazao je Mršić.

>>Veljko Mršić kaznio igrače treningom u ranu zoru!

Komentara 2

ZE
zeczec
21:50 17.01.2016.

Pa majstore prijeđi s rječi na djela.Daj mladima da igraju.Rezultat ne bi bio lošiji.Ali za to treba imat ono šta imaju treneri u istočnom komšiluku a naši nemaju.Zato nas i deru.

GV
golub Vaso
23:49 17.01.2016.

svileni kraljević zabio 30, onda neki pišu da je bilan naš najbolji centar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije