Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK Tko će voditi pretvorbu kluba?

Veliko zanimanje krupnih ulagača za osječki klub

26.11.2008.
u 17:31

U Wilsonovoj se ovih dana svako malo provjerava poštanski sandučić. Poštar će već jednom morati donijeti rješenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa o pretvorbi Udruge u športsko-dioničarsko društvo. Cibalia je taj dokument primila još početkom tjedna, no Osijekov je, iako su bijelo-plavi zeleno svjetlo za privatizaciju dobili isti dan kada i Vinkovčani, očito zapeo negdje putem. Na stolu direktora kluba Mile Dumančića trebao bi se naći već u četvrtak ili petak.

- Rješenje još nije stiglo. Očekujemo ga do kraja tjedna. Ne budite zabrinuti, obavijestit ćemo vas kada ga primimo - rekao je Dumančić, očito već umoran od svakodnevnih pitanja medija zainteresiranih za budućnost najvećeg slavonskog nogometnog kolektiva.

Vodeći se primjerom Hajduka, direktor već napamet zna što će na papiru pisati i koji su sljedeći koraci koje uprava mora poduzeti.

- Rješenje će glasiti da klub može krenuti u proces pretvorbe. Potom slijedi izrada elaborata, o kojem će se očitovati Povjerenstvo za profesionalne sportske klubove i dati svoju suglasnost - kazao je Dumančić nimalo ne dvojeći da će nakon mogućih pet krugova pretvorba kluba biti uspješno obavljena.

- Ne sumnjam da ćemo uspješno okončati postupak.

Zainteresiranih velikih ulagača u klub već sada navodno ima, no klub ih za sada ne želi javno imenovati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije