Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mioč presudio

Nakon velikog slavlja Hrvatskog dragovoljca u Koprivnici, Slaven uručio otkaz treneru

Slaven Belupo i Hrvatski dragovoljac sastali se u 7. kolu HT Prve lige
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/8
27.08.2021.
u 22:02

Pogodak za prve bodove po povratku u Prvu ligu za Hrvatski dragovoljac postigao je Benedikt Mioč u 85. minuti.

U prvoj utakmici 7. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac je kao gost svladao Slaven Belupo sa 1-0 (0-0).

Pogodak za prve bodove po povratku u Prvu ligu za Hrvatski dragovoljac postigao je Benedikt Mioč u 85. minuti.

Bio je to susret s vrlo malo prilika na obje strane, a pogodak je stigao nakon trenutka inspiracije Mioča u samoj završnici, on je prihvatio loptu na gotovo 30 metara od domaćeg gola, napravio korak-dva naprijed i zatim neobranjivo pogodio sam gornji lijevi kut nemoćnog Čovića.

27.08.2021., Gradski stadion Ivan Kusek Apas, Koprivnica - Hrvatski Telekom Prva liga, 07. kolo, NK Slaven Belupo - NK Hrvatski dragovoljac. Trener Hrvatskog dragovoljca Davor Mladina Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Gosti iz Zagreba tako su na najbolji način iskoristili igrača više na terenu kojega su imali od 75. minute kada je zbog dva žuta kartona isključen Glavčić.

Hrvatskom dragovoljcu tako se isplatila promjena trenera početkom ovoga tjedna kada je Davor Mladina zamijenio Miroslava Kuljanca.

A nakon sastanka užeg vodstva Slavena poslije poraza od Hrvatskog Dragovoljca, Dean Klafurić više nije trener Slaven Belupa, javlja Podravski.hr.

Usprkos ovoj pobjedi Hrvatski dragovoljac je i dalje posljednji na ljestvici s tri boda, jednim manje od devetog Šibenika, a dva manje od osmog Slavena kojemu je ovo bio treći uzastopni poraz bez postignutog pogotka.

Na vrhu su Hajduk i Osijek sa po 13 bodova, slijede Lokomotiva, Dinamo i Rijeka sa po 10 i utakmicom manje.

Komentara 2

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
01:29 28.08.2021.

Otkud pravo Dragovoljcu da sa sshovnicom i Hrvatskom na dresu provocira Nemanju pa kadan mora dobit crveni , utakmicu ponistit i registrirat 3 0 za Belupo , zar nije bilo nekih ljepsih imena , a ne Dragovoljac i Hrvatski , recimo Hajduk Mirko (iz Mirkovaca) , Obilic iz Negoslavaca i slicno da Nemanja nije ugrozen

DU
Deleted user
14:10 28.08.2021.

Nije u redu .Sad im ne valja Klafurić pa su ga makli . A brzo su zaboravili senzacionalnu , rekao bih i kolosalnu , pobjedu Klafurićevu na Maksimiru 16.7. ( Dinamo : Slaven 0 -2 ) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije