Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
next generation

Veliko priznanje: Novi hrvatski dragulj uvršten je među najveće svjetske talente

Istra i Slaven Belupo sastali se u 36. kolu HT Prve lige
Srecko Niketic/PIXSELL
28.09.2022.
u 20:39

17-godišnji hrvatski mladi reprezentativac jedan je od igrača za kojeg će se u budućnosti još čuti.

Poznati britanski medij The Guardian svake godine već tradicionalno sastavlja popis Next Generation, odnosno, listu najvećih nogometnih talenata na planeti. 

Svoje mjesto među 60 nadolazećih zvijezda pronašao je i naš Lovro Zvonarek, mladić kojeg je Bayern kupio od Slaven Belupa za gotovo dva milijuna eura. 

Zvonarek je rođen 2005. godine, postao je najmlađi kapetan u povijesti HNL-a, te drugi najmlađi debitant a pred njim je lijepa budućnost.  Trenutno nastupa za drugu momčad njemačkog velikana Bayerna, postao je projekt kluba i od njega se mogu očekivati velike stvari u budućnosti.

Prošle godine je Hrvatsku na ovom popisu predstavljao Marko Brkljača, a u prošlosti su među kandidatima bili Ante Ćorić, Antonio Marin, Mario Vušković...

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije