Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremna utakmica

Veliko nevrijeme stvaralo probleme u Kranjskoj Gori, ali je Rijeka ipak pobijedila Radnički

NK Rijeka
28.06.2022.
u 22:38

Kako to obično biva u pripremnim utakmicama, u drugom poluvremenu Dragan Tadić poslao je na teren bitno pomlađenu momčad Rijeke u kojoj je Mato Stanić s 24 godine bio najstariji igrač na terenu.

Nogometaši Rijeke pobijedili su Radnički iz Kragujevca 1:0 u drugoj pripremnoj utakmici ove sezone, prvoj odigranoj u Kranjskoj Gori gdje će riječki nogometaši do 7. srpnja odraditi glavni dio priprema.

Uvod u utakmicu bilo je veliko nevrijeme koje je donijelo veliku količinu padalina u kratko vrijeme, a početak utakmice kasnio je nekoliko minuta.

Iako je Radnički bolje krenuo u susret i u prvih pola sata nanizao nekoliko prilika (vratnica spašavala Rijeku), u trećoj minuti sudačke nadoknade ipak Rječani stižu do vodstva. Radnički je pokušao kratkim dodavanjima izaći iz kaznenog prostora, bijeli su oduzeli loptu i u nekoliko dodavanja izigrali obranu Radničkog, a Haris Vučkić je zabio za 1:0.

Kako to obično biva u pripremnim utakmicama, u drugom poluvremenu Dragan Tadić poslao je na teren bitno pomlađenu momčad Rijeke u kojoj je Mato Stanić s 24 godine bio najstariji igrač na terenu.

Prijetile su obje ekipe, ali nije bilo pogodaka. Najzanimljiviji trenutak drugog dijela bio je u 73. minuti kada Ivan Lepinjica zarađuje drugi žuti karton što je dalo dodatan impuls Radničkom. Krenula je momčad iz Kragujevca po gol, ali momčad s Rujevice je i drugu utakmicu zaredom uspjela sačuvati mrežu netaknutom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije