Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Veliki preokret! Mario Mandžukić karijeru nastavlja u Italiji

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
17.10.2019.
u 11:21

Mario Mandžukić pred kraj ljetnog prijelaznog roka pregovarao je s Unitedom, ali je taj transfer propao kao i kasniji dogovor o odlasku u Katar

Već se nekoliko dana piše o odlasku Marija Mandžukića u Manchester United, ali po posljednjim informacijama hrvatski napadač ostaje u Italiji.

Naime, Super Mario dogovorio je transfer u Milan, javlja  Il Giornale. Navodno je Mandžo bio na meti Intera, ali u Juventusu su odlučili prednost dati crveno-crnima.

Mario Mandžukić
1/7

Ne zna se kada bi se taj transfer trebao realizirati. Zvonimir Boban ovog je ljeta u Milan na dvogodišnju posudbu iz  frankfurtskog Eintrachta doveo Antu Rebića.

Mario Mandžukić pred kraj ljetnog prijelaznog roka pregovarao je s Unitedom, ali je taj transfer propao kao i kasniji dogovor o odlasku u Katar.

Sada se ponovno aktualizirao njegov odlazak u Manchester, ali izgleda da ni sada neće otići na Old Trafford.

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

Ključne riječi

Komentara 12

KO
komunikolog
11:32 17.10.2019.

Prema novinarima VL Mandžukić nije potpisao ugovor jedino sa klubom Mars united (prvak Marsa)!

SH
Shalan
12:19 17.10.2019.

Ako nije vidija svita, s večernjim će vidjeti sigurno. Nema di nije bija...

GE
genex
12:07 17.10.2019.

e moj hudika koji si ti lazar.uhvati se motike i pošteno zarađuj za kruh svagdašnji a ne pisati ovakve brljotine skupljene s bjelosvjetskih portala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije