Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni vratar

Nevjerojatno što je Gigi pitao Ronalda koji mu je gol zabio škaricama

Gianluigi Buffon i Cristiano Ronaldo
Foto: PA/Pixsell
1/5
17.10.2019.
u 10:33

Juventusov vrata Gianluigi Buffon prisjetio se prve utakmice i svog kratkog razgovora s portugalskom zvijezdom

Real je prije godinu na putu do naslova u četvrtfinalu Lige prvaka igrao protiv Juventusa. Madriđani su u prvoj utakmici u Torinu pobijedili s 3:0, a istaknuo Cristiano Ronaldo koji je zabio dva gola.

Posebno lijep pogodak bio je onaj drugi u 64. minuti koji je postigao fantastičnim škaricama. U uzvratu se Real provukao nakon što je Juve na Bernabeu stigao Realovu prednost, a Cristiano Ronaldo je u sedmoj minuti produžetka iz kaznenog udarca zabio za 1:3.

Gianluigi Buffon i Cristiano Ronaldo
1/6

Juventusov vrata Gianluigi Buffon prisjetio se prve utakmice i svog kratkog razgovora s portugalskom zvijezdom.

- To dokazuje da nikoga ne mrzim. Prvih 25 sekundi nakon gola bio sam jako frustriran, ali kasnije sam pomislio kako je to bio fenomenalan potez. Ronaldo je učinio nešto izvanredno - rekao je Buffon.

Gigi je otkrio što je Ronalda pitao nakon utakmice.

- Dok sam prolazio pored njega, pitao sam ga: 'Cristiano, koliko imaš godina?'. Nasmiješio se i odgovorio: 33. Nije loše, a?. Tada smo se obojica počeli smijati - prisjetio se Gianluigi Buffon.

Legendarni talijanski vratar nakon godinu dana provedenih u PSG-u vratio se u Torino i sada svlačionicu dijeli s Portugalcem. Buffon je istaknuo kako je Ronaldo fantastična osoba s kojom provodi mnogo vremena.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Komentara 1

BA
Barisic
21:12 17.10.2019.

Nevjerojatno sto ga upita.... wooow to je senzacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije