Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Max! otkriva:

Veliki obračun prijatelja Rakitića i Neuera

Max naslovnica
Foto: VL
1/3
01.05.2015.
u 13:25

Za Max! rasplet Lige prvaka ekskluzivno prognozira Igor Tudor i najavljuje šok - Juventus će ponovo izbaciti Real.

U novom broju sportskog tjednika Max, u subotu 2. svibnja, uoči velikog obračuna u Ligi prvaka Barcelona - Bayern otkrivamo kako su žestoki suparnici, Ivan Rakitić i najbolji vratar svijeta Manuel Neuer postali i ostali najbolji prijatelji iz dana kada još nisu bile zvijezde, a i dalje su u prisnom svakodnevnom kontaktu. Ishod tog dvoboja odredit ću i sudbinu Pepa Guardiole - on živi za osvetu zbog razlaza s Barcom, a ispadne li, čeka ga otkaz u Bayernu.

Za Max! rasplet Lige prvaka ekskluzivno prognozira Igor Tudor i najavljuje šok - Juventus će ponovo izbaciti Real. Tudor se pritom prisjeća kako je upravo on u dresu Juvea, u polufinalu LP-a 2003. godine ponizio tadašnje Galacticose sa Zidaneom, Figom, Ronaldom...

Maxov reporter bio je u epicentru teških nereda na ulicama Beograda i stadionu Marakana uoči i za vrijeme krvavog derbija Zvezda - Partizan. Max! podsjeća i na najkrvavije finale Lige prvaka u povijesti Juventus - Liverpool, točno 30 godina od tragedije na Heyselu, na nogometni holokaust i neizbrisivu Uefinu sramotu - utakmica je odigrana unatoč pogibiji 39 navijača, a današnji Uefin predsjednik Michel Platini ponosno se šepirio s trofejom dok su mrtve tek iznosili sa stadiona...

Max otkriva nepoznatu životnu priču novog Hajdukova trenera Harija Vukasa - kako je dobio neobično ime u svom Trilju, kako je zabio golova isto kao i Mandžukić u HNL-u, a skoro kobno završio karijeru, te kako je napravio čudo s trećeligašem Zagorom iz Unešića.

Otkrivamo i najmlađeg Hrvata u Bayernu, dječaka Andrea Kuljanca kojeg zove elf, a on bi želio igrati za Hrvatsku.

Novi Max! na kraju ABA lige, a u sjeni finala Crvene zvezde i Cedevite, otkriva kako propada još jedan europski prvak s ovih prostora - KK Partizan. Uz veliki egzodus igrača, Partizan napušta i 'nedodirljivi' Duško Vujošević... Podsjećamo i na to kako je Zvezda pala u Zagrebu prije trideset godina, 1985. kada ju je slomila Draženova Cibona, a tadašnji zvezdin trener provocirao je nerede i nije htio izvesti momčad iz svlačionice...

Max! najdetaljnije donosi sve o spektaklu stoljeća, boksačkom meču Mayweather - Pacquiao koji je istodobno i sudar dva svijeta - Amerikanac je bahati miljarder koji se razmeće bogatstvom, zlatnim zubalom i sa stotinu najskupljih automobila, a Filipanac Pacquiao je heroj sirotinje - ostao je isti kao kad je živio na ulici prije nego je napravio boksačku karijeru.

Samo Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj (u ovom broju vrhunski organiziranu školu NK Rudeša), te donosi nove epizode nogometnog stripa Nipper.

Samo uz Max! osvojite DVD i knjigu "Ante Gotovina - udružena nepravda".

>>'Mamić' iz Širokog: Kako smo podigli klub od livade i poljskog wc-a

Komentara 3

MU
muh
14:54 01.05.2015.

Rakitić i Neuer prijatelji znao sam oni ne vole žene.

CA
carpediem
13:54 01.05.2015.

Hahahaha gospon I. Tudor bi se vise trebao posvetiti trenerskoj karijeri jer kao Novinar je mnogo emotivan naravno da on zeli Juventus da pobjedi jer je dugo igrao za Juventus ali realnost je sad ipak drugacija osobito jos kad je trener Reala Angeloti koji zna Juve i talijansku ligu kao svoj Dzep. A raduje me jos jedna stvar sto bi bas Barca bila ta koja bi izbacila Guardiolu jer da je on dobar trener ne bi ga Barca nikad pustila da ide od nje a bas ce biti zanimljivo gledat kako ce osakaceni Bayern izdrzati pritisak od Massia, Suareza i Nymara. Mislim da ce biti Finale Real- Barca u Berlinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije