Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE SMIJE IGRATI

Velike komplikacije: Vatreni prebolio koronu, bio negativan, pa opet pozitivan

Marcelo Brozović
Slavko Midžor/Pixsell
28.11.2020.
u 14:16

Da bi zaraženi nogometaš dobio mogućnost povratka u momčad nakon obvezne dvotjedne izolacije, mora imati dva uzastopna negativna rezultata na testiranjima

Momčad Intera bit će oslabljena u poslijepodnevnom dvoboju 9. kola talijansko nogometnog prvenstva protiv Sassuola, jer je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović ponovno bio "slabašno pozitivan" na zadnjem testiranju na novi koronavirus, priopćili su iz milanskog kluba.

Hrvatski veznjak je prvi put bio pozitivan na testiranju čiji su rezultati obznanjeni 13. studenoga.

Brozović je testiran u četvrtak nakon dvotjedne izolacije i njegov je rezultat bio negativan, ali je u brisu uzetom u petak ponovno zamijećena prisutnost virusa, čime je otpala mogućnost da se Brozović pridruži momčadi već na današnjem gostovanju kod Sassuola.

Da bi zaraženi nogometaš dobio mogućnost povratka u momčad nakon obvezne dvotjedne izolacije, mora imati dva uzastopna negativna rezultata na testiranjima.

Ključne riječi

Komentara 4

SH
Shtanga
14:39 28.11.2020.

Evo korona ima relaps, malo je imaš, malo je nemaš. Kakve budu mjere nakon toga sada?

5S
5simo
14:07 29.11.2020.

Marcelo je jednostavno takav tip igrača,ponekad pozitivan a ponekad negativan.

AK
ante kolorante
18:50 28.11.2020.

Zanimljivo da niko ne pita kako se upravo osjeca Marcelo ... jeli uopce ima simptome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije