Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plava nada

Velikani žele Dinamova dragulja: skauti u pohodu na Maksimir

Antonio Marin
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
04.03.2019.
u 06:55

Talijanski Calciomercato otkrio da talentiranog Antonija Marina prate brojni velikani poput Milana, Juventusa, Manchester Cityja i PSG-a

Sjajni rezultati i igre Dinama ove sezone nisu promaknuli skautima europskih velikana koji se interesiraju za igrače hrvatskog prvaka.

Interes je svakim danom sve veći, a prate se i mladi igrači.

>> Pogledajte što je rekao Dinamov trener Bjelica uoči dvoboja s Benficom

Pa je tako talijanski Calciomercato otkrio da talentiranog Antonija Marina prate brojni velikani poput Milana, Juventusa, Manchester Cityja i PSG-a.

U tekstu se navodi da bi Dinamo za svog mladog dragulja mogao tražiti negdje između 12 i 15 milijuna eura, ali upitno je bi li ga uopće prodavao...

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jejeee
12:07 04.03.2019.

njega ne smiju prodat bar 2,3 sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije