Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rudolf Belin

Velikan hrvatskog nogometa posjetio Modre i čestitao im na osvajanju titule prvaka

Foto: Dinamo Zagreb
1/3
04.05.2023.
u 14:00

Belin je bio dugogodišnji igrač plavih, a na Maksimiru se osim igračke uloge, okušao i u onoj trenerskoj. Stoga je svjestan koliko uspjeh, poput osvajanja titule prvaka može doprinijeti klubu i igračima.

Dinamo je četiri kola prije završetka lige počeo slaviti naslov prvaka. Obranu naslova osigurali su u posljednjem derbiju koji je završio nerješeno, bez golova.

Rudolf Belin, Dinamova legenda posjetio je igrače kako bi im čestitao osvajanje titule.

-Dečki, prije svega velike čestitke na novom naslovu prvaka, učinili ste me i više nego sretnim, što da vam kažem? Emotivan sam, napravili ste divnu stvar, želim vam prenijeti čestitke od svoje obitelji i prijatelja, morate znati koliko ste dobrih emocija donijeli i izazvali u svim ljudima koji vole i podržavaju naš klub. 

Belin je bio dugogodišnji igrač plavih, a na Maksimiru se osim igračke uloge, okušao i u onoj trenerskoj. Stoga je svjestan koliko uspjeh, poput osvajanja titule prvaka može doprinijeti klubu i igračima.

 

-Vi ste stvorili jedan prekrasan temelj za nadolazeće sezone i buduće naraštaje. Međutim, bitno je naglasiti da uvijek morate ostati gladni pobjeda, samo tako možete napredovati.

Svojom pojavom na treningu iznenadio je igrače i izmamio im osmijeh na lice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije