Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA CHARDYJA

Sjajna pobjeda Čilića: Svladao Berdycha za četvrto kolo Wimbledona!

Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
27.06.2014.
u 22:51

Sljedeći Čilićev protivnik bit će 27-godišnji Francuz Jeremy Chardy, 42. igrač svijeta. Bit će to lijepa prilika Čiliću da ode u četvrtfinale Wimbledona.

Marin Čilić prošao je u četvrto kolo Wimbledona nakon velike pobjede nad Čehom Tomašom Berdychom. Naš najbolji tenisač svladao je šestog igrača svijeta i šestog nositelja turnira sa 7:6, 6:4 i 7:6 nakon gotovo tri sata igre.

Prvi je set otišao u tie-break nakon što je svaki tenisač jednom izgubio svoj servis. Marin je loše otvorio 13. igru, ali je sve nadoknadio i slavio sa 7:5.

Čilić je u drugom setu jednom izgubio svoj servis, a dva puta ga uzimao protivniku, dok su u trećem oba igrača do tie-breaka držala servis.

Naš najbolji tenisač nije iskoristio prvu meč loptu na svoj servis, no nakon toga je kod 7:6 bio siguran i osvojio poen koji mu je donio pobjedu.

Sljedeći Čilićev protivnik bit će 27-godišnji Francuz Jeremy Chardy, 42. igrač svijeta. Bit će to lijepa prilika Čiliću da ode u četvrtfinale Wimbledona.

Brži od mraka

Prijetila je opasnost da se meč prekine i zbog mraka nastavi u subotu. No, Čilić je bio brži i u 21:38 upisao pobjedu. To je bio najkasniji završetak jednog meča na Wimbledonu na vanjskom terenu.

>> Ana Konjuh nije uspjela doći do nove senzacije, glatko izgubila od Wozniacki

Komentara 5

LA
LacoLaco
23:04 27.06.2014.

U ovom matchu Cilic mi je izgledao kao zreliji igrac nego prijasnje sezone. Ako tako nastavi ni Dokovic nije 100% siguran da ce pobjedit.

Avatar rajetin
rajetin
01:31 28.06.2014.

Goran mu je ispravio servis - više se ne frče i hrabro udara kada treba. Čini se i mentalno jačim. Đoković? To je vrlo visoka prepreka. Naravno, prvi je na redu Chardy, kojega bi moga proći.

DB
D.Bago
11:20 28.06.2014.

Ide na bolje. Nije imao crnih rupa kao prije. Čini se da je konačno počeo vjerovati u sebe. Ako ovakav ostane sve je moguće pa i to da pobjedi Đokovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije