Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Ana Konjuh nije uspjela doći do nove senzacije, glatko izgubila od Wozniacki

'31.01.2013., Zagreb - Teniski centar HTS-a. Ana Konjuh, mlada 15-godisnja hrvatska tenisacica, juniorska pobjednica Australian Opena. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
Foto: 'Marko Prpic/PIXSELL'
27.06.2014.
u 14:37

16-godišnja Ana danas je ipak bila impresionirana, što se vidi i po tome što je napravila 25 neprisiljenih pogrešaka. Napravila je i tri dvostruke pogreške, a nije ju služio ni servis

Nakon senzacionalne pobjede nad Belgijkom Wickmayer, mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh ispala je u trećem kolu Wimbledona. Bolja od nje bila je nekadašnja prva tenisačica svijeta, a danas 16 nositeljica ovog grand Slam turnira, Caroline Wozniacki koja je pobijedila 6:3, 6:0.

Najmlađoj tenisačici ovogodišnjeg turnira nije se ispunila želja da zaigra na središnjem terenu ili na terenu broj jedan, već je igrala na broju 3. Dobro je počela susret, držala se do rezultata 4:3, a onda je izgubila servis, a potom i set. Nakon toga potpuno se raspala, počela puno griješiti i u drugom setu nije osvojila niti jedan gem.

16-godišnja Ana danas je ipak bila impresionirana, što se vidi i po tome što je napravila 25 neprisiljenih pogrešaka. Napravila je i tri dvostruke pogreške, a nije ju služio ni servis. Imala je samo 40 posto prvog servisa, a iako je dosad bila vodeća po broju aseva na cijelom turniru, protiv Wozniacki je imala samo jedan.

Susret je trajao svega sat i 12 minuta, Ana nije iskoristila niti jednu break loptu (imala je četiri prilike), dok je četiri puta izgubila servis. Za utjehu joj ostaje da je ipak najmlađa tenisačica u posljednjih devet godina koja je došla do trećeg kola ovog prestižnog turnira.

Lopez izbacio Pavića

Zaustavljen je i Ante Pavić. Bolji od našeg tenisača bio je Španjolac Feliciano Lopez koji je slavio sa 6:4, 7:6 (4) i 7:5 te prošao u treće kolo Wimbledona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije