Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni debitanti
Povratak na članak

Velika je Gorica: Baš je ono što je trebalo HNL-u

Gorica je ispala „tri u jedan“ paket – iznenađenje, hit, osvježenje

Komentari 4

PR
prajdali100
07:40 28.04.2019.

Gorica je Šukerovo maslo.Što taj neće uraditi samo da zagorča život Hajduku ! Sram ga bilo.

VL
DH
dalibor.hren
06:59 28.04.2019.

Hajduk pustio da bi bilo zanimljvije! Hahahaha

VL
SS
sokac sa drave
21:35 28.04.2019.

Velika Gorica i NK Radnik su utkali borbenost i taj mentalitet pobjednicki.Igrao sam pocetkom sezdesetih godina protiv njih uvjek najmanje tri brata Zupetic u prvoj postavi.Iako smo na tablici bolje stajali od njih nikada ih u Gorici nismo pobjedili.Iz V.Goric se bodovi nisu nosili.

VL
Avatar dzambo
dzambo
01:23 28.04.2019.

Isto ce biti ka ''Rudes'' prosle god. za iducu sezonu kad prodaju najbolje igrace....i sve ostaje isto....5 klubova uvjek moze biti sigurni da nece ispasti iz lige....Dinamo...Rijeka.....Hajduk....Osijek....Dinamo II (Ak budu imal stadion i dalje na kome ce igrat)....a svi ostali....ista prica....jedan ''bljesak'' i poslije 10 god il ispadnu il su na dnu lige il nemogu se docepat Europe....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.