Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čelni čovjek dinama

Velika najava: 'Riješit ćemo sve probleme! Gradimo stadion i kamp zajedno s HNS-om'

Panorama Zagreba s Borongajskog nebodera
Tomislav Miletic/PIXSELL
11.11.2022.
u 14:13

Dinamo bi nakon dugo vremena i puno najava, konačno mogao postići konačan dogovor oko stadiona.

Prvi čovjek zagrebačkog Dinama, Mirko Barišić, otkrio je velike vijesti na dodjeli Dinamovih stipendija za nadarene školarce i najbolje studente. 

- Drago nam je da su se, nakon što je Dinamo pokrenuo inicijativu i pokazao spremnost da sami financiramo stadion, i drugi uključili u tu priču. I Uefa i država, što znači da će nam biti još lakše jer ćemo podijeliti troškove. Još je spor oko zemljišta, dio je crkven, ali to se rješava.

08.01.2020., Zagreb - Fotografija stadiona Maksimir iz zraka. Photo: PIXSELL
Foto: PIXSELL

- Iduća će godina biti pripremna jer moramo pronaći lokaciju za odigravanje utakmica tijekom gradnje stadiona, a Grad je najavio da će u tu svrhu proširiti i urediti Kranjčevićevu. Dakle, ovim putem riješit će se tri problema: stadion, uređenje Kranjčevićeve i kamp, koji bi Dinamo i HNS zajedno radili, još ne znamo lokaciju. - izjavio je Barišić. 

08.01.2020., Zagreb - Fotografija stadiona Maksimir iz zraka. Photo: PIXSELL
Foto: PIXSELL
Ovo su svakako odlične vijesti za sve navijače plavih, ali i hrvatske reprezentacije jer će vatreni imati dostojan dom u Zagrebu. 

>> VIDEO: Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!

Komentara 11

PR
prajdali100
16:41 11.11.2022.

Pa pokrenite se više ! Dok vi krenete Vučić će svoj završiti.

Avatar barba_barba
barba_barba
18:55 11.11.2022.

Al kapacitet maksimalno za 5.000, jerbo kod ispunjenosti ispod 60% pati štimung

BE
Berri
16:57 11.11.2022.

Kaže Barišić da će slijedeće godine tražiti lokaciju za kamp! Onda će 2024. pokušati ishoditi sve dozvole za gradnju, a onda će početkom 2025. za gradonačelnika grada Zagreba doći neki novi političar koji će projekt stadion vratiti na početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije