Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

Veličanstveni Ronaldo! Odrekao se 4 milijuna eura kako radnici ne bi dobili otkaz

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
28.03.2020.
u 21:53

Tešku su situaciju olakšali igrači koji su se na prijedlog Giorgija Chiellinija i Cristiana Ronalda odlučili odreći dijela svoje plaće da bi ostali radnici u klubu i dalje mogli redovito zarađivati te ne dobiti otkaze

Budući da trenutačno nemaju prihode od TV prava i ulaznica, nogometni klubovi bore se zadržati koliko-toliko stabilno financijsko stanje.

U Juventusu, koji je na sjeveru Italije, inače koronavirusom najteže pogođenoj regiji u svijetu, tešku su situaciju olakšali igrači koji su se na prijedlog Giorgija Chiellinija i Cristiana Ronalda odlučili odreći dijela svoje plaće da bi ostali radnici u klubu i dalje mogli redovito zarađivati te ne dobiti otkaze.

Primjerice, Ronaldo se odrekao 3,8 milijuna eura od svoje godišnje plaće.

Podsjetimo, Ronaldo je zajedno sa svojim menadžerom Jorgeom Mendesom donirao i veliku količinu medicinske opreme bolnicama u Lisabonu i Portu za borbu protiv koronavirusa.

>>> Pogledajte što o koronavirusu kaže Ivan Đikić

Komentara 17

DA
Dak1959
22:24 28.03.2020.

Volili ga ili ne volili , čovjek ima veliko srce . Kapa do poda !

MM
marko markic
22:29 28.03.2020.

Svaka cast za ljudskost

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
22:24 28.03.2020.

nisam fan nogometa, ali ovog čovjeka cijenim i poštujem. Kao sportaš je velikan, kao nogometaš je najveći, a kao čovjek - nemam riječi. Kapa dolje, moj naklon Ronaldo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije